Sydney Sweeney, Cassie uit ‘Euphoria’, verrast met rood haar voor nieuwe filmrol

Euphoria-ster Sydney Sweeney heeft afscheid genomen van haar kenmerkende blonde lokken. De 24-jarige actrice verfde haar haar rood voor de aankomende film National Anthem.

Sydney Sweeney was de voorbije maanden op Streamz te zien in de HBO-serie Euphoria. Daar schitterde ze als Cassie Howard, met haar typische lange blonde krullen. Binnenkort is Sweeney te zien in National Anthem. In die film zal de actrice het personage Penny Jo spelen.

Voor die rol in National Anthem zal Sydney Sweeney een heel andere look aannemen. Op haar Instagram deelde ze eerder deze week een preview van hoe Penny Jo eruit zal zien. We krijgen de actrice te zien met roodgekleurd haar en een pony, terwijl haar lokken deels bedekt zijn door een rode bandana.

(Lees voort onder de foto.)

National Anthem

Volgens de website Deadline vertelt National Anthem het verhaal van “een ​​wilde jacht op een waardevol, zeldzaam Lakota Native American Ghost Shirt”. Dat is een shirt dat bepaalde indianenstammen droegen tijdens rituelen. “Sommigen jagen erop voor het geld, anderen voor persoonlijke vrijheid, terwijl nog anderen het gewoon op de juiste manier willen terugbrengen naar waar het hoort. De uitgeslotenen zullen niet langer worden genegeerd, ze moeten allemaal leren overleven of anders …”, leest de korte beschrijving van de aankomende film.

Naast Sydney Sweeney (The Handmaid’s Tale, Euphoria, The White Lotus) zijn in National Anthem ook onder andere Paul Walter Hauser (Cruella, I, Tonya, BlacKkKlansman), Simon Rex (Scary Movie, Red Rocket) en zangeres Halsey te zien.

Meer
Lees meer...