Apple stelt nieuwe iPhone SE 2022 voor: zelfde design, maar met 5G en betere camera

Apple heeft vandaag op het Apple Event de nieuwe iPhone SE 2022 voorgesteld. Dat is de nieuwe editie van de goedkopere versie van de iPhone. De nieuwe iPhone SE 2022 heeft hetzelfde design als z’n voorganger, de iPhone SE 2020, maar heeft heel wat betere specificaties dan z’n voorganger.

Apple pakt elk jaar uit met heel wat nieuwe toestellen. Maar een van de favoriete iPhones voor velen, is de goedkopere iPhone SE. Die kreeg nu een serieuze update waardoor hij mee kan met de beste toestellen op de markt.

iPhone SE 2022

De nieuwe iPhone SE 2022 ziet er hetzelfde uit als de iPhone SE 2020, en lijkt dus op de iPhone 8. Maar intern is er hele wat vernieuwd aan het toestel. Zo is de iPhone SE 2022 een stuk sneller dan z’n voorganger door de A15 Bionic-technologie. Die nieuwe chip zou ook helpen bij de batterijduur. Die zou fel verbeterd zijn in tegenstelling tot die van z’n voorganger.

De iPhone SE 2022 heeft daarnaast ook toegang tot 5G. Het is de eerste keer dat de technologie beschikbaar wordt in de goedkopere iPhone. Ook de camera kreeg een upgrade. Het gaat nog steeds om één lens, maar die is verbeterd. Zo is het nu een 12 megapixel camera met Deep Fusion. Met die technologie worden er negen foto’s gemaakt die worden samengevoegd om zoveel mogelijk detail in je foto op te nemen. Dit hele proces gebeurt in één seconde tijd en levert de best mogelijk foto op.

De iPhone SE 2022 is verkrijgbaar vanaf 18 maart 2022 en is beschikbaar in drie kleuren: zwart, wit en rood.

Meer
Lees meer...