Ariana Grande deelt hartverscheurende boodschap aan haar overleden ex Mac Miller

Ariana Grande deelt hartverscheurende boodschap aan haar overleden ex Mac Miller

De Amerikaanse rapper Mac Miller overleed een week geleden aan de gevolgen van een overdosis. De rapper vormde twee jaar lang een koppel met zangeres Ariana Grande, tot de twee eerder dit jaar een punt zetten achter hun relatie. Ariana breekt nu de stilte met een boodschap aan haar overleden ex. 

Toen vorige week bekend raakte dat de rapper Mac Miller op 26-jarige leeftijd overleden was, keek de wereld in de richting van Ariana Grande. De zangeres was twee jaar lang samen met Mac Miller en de twee zetten eerder dit jaar een punt achter hun relatie. Nu doorbreekt Ariana de stilte met een hartverscheurende boodschap.

“Ik zal altijd van je houden”

Ariana postte een video van Mac Miller op Instagram met een boodschap aan de rapper. “Ik heb je geadoreerd vanaf de dag dat ik je leerde kennen op mijn negentiende en zal altijd van je houden”, klinkt het.

“Ik kan niet geloven dat je er niet meer bent. Ik kan het echt niet begrijpen”, gaat de zangeres verder. “We hebben hierover gepraat, zo veel keren. Ik ben zo kwaad, ik ben zo ongelukkig. Ik weet niet wat ik moet doen. Je was m’n beste vriend, voor zo lang. Je stond boven alles en iedereen.”

Ze eindigt haar boodschap met deze hartverscheurende woorden. “Het spijt me zo dat ik je pijn niet kon oplossen of wegnemen. Ik wou het echt. Je was de vriendelijkste, liefste ziel met demonen die je nooit verdiende. Ik hoop dat je nu oké bent. Rust.”

“De schuld van Ariana Grande”

Dat Ariana zo lang wachtte om in te gaan op de dood van Mac Miller heeft waarschijnlijk te maken met de haat waar ze online mee te maken kreeg. Vlak nadat het nieuws over het overlijden van Mac Miller bekend raakte, werd de Instagrampagina van de zangeres bestormd door boze fans van de rapper.

Ariana werd ervan beschuldigd de oorzaak te zijn van het overlijden van Mac Miller. De twee zetten namelijk een punt achter hun relatie nadat de zangeres niet meer overweg kon met de drugsproblemen van de rapper. Niet veel later was Ariana Grande verloofd met haar nieuwe vriend Pete Davidson.

Door de aanhoudende stroom van haatberichten moest Ariana de comments op haar Instagram uitschakelen. Reageren op haar mooie post over Mac Miller is dus niet mogelijk.

Bekijk hier de video die Ariana postte op Instagram:

Gesponsorde artikelen