Autopsie schept duidelijkheid: Luc De Vos gestorven door acuut orgaanfalen

De doodsoorzaak van Luc De Vos is te wijten aan het acuut falen van een aantal vitale organen. Dat blijkt uit de autopsie, die vanmiddag uitgevoerd werd. Er is dus géén sprake van kwaad opzet of zelfdoding, zo meldt het parket van Gent. Uit respect voor de familie van Luc De Vos zullen er geen verdere details gecommuniceerd worden.

Het parket stuurde in de vooravond deze tweet:

Luc De Vos werd gisterenavond rond 17.00 uur dood aangetroffen in een appartement op 100 meter van zijn huis in Gent. Hij gebruikte de locatie als “schrijvershok”, zo stond te lezen op de Facebookpagina van Gorki.

Het parket opende een onderzoek en liet kort daarna weten dat er geen sprake was van uiterlijke tekenen van geweld, maar er werd toch een wetsgeneesheer aangesteld om een autopsie uit te voeren. Die heeft nu uitgewezen dat het gaat om een natuurlijke dood. Uit respect voor de familie en de nabestaanden van Luc De Vos zullen er geen verdere details vrijgegeven worden.

De immer sympathieke zanger werd amper 52 en laat een vrouw en zoon van 13 jaar achter. De familie van de zanger vraagt om het plotse verlies in alle rust te kunnen verwerken. 

Meer
Lees meer...