‘Bad Boys: Ride or Die’ van Adil en Bilall krijgt officiële trailer

Het is zover! Binnenkort komt de tweede Bad Boys-film van de hand van regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah uit in de bioscoop. Het gaat om Bad Boys: Ride or Die waarin acteurs Will Smith en Martin Lawrence opnieuw terugkeren.

Na de succesvolle films Bad Boys in 1995 en Bad Boys II in 2003, beiden van Michael Bay, leek de franchise lang dood en begraven. Dat veranderde toen de jonge Belgen Adil El Arbi en Bilall Fallah in 2018 de opdracht kregen om een derde film te maken. Bad Boys for Life kwam er ook effectief in 2020.

Het Belgische duo kon overtuigen en een tijdje later liet Sony Pictures weten dat er nog een film zou komen in de franchise. Uiteindelijk duurde het wel vier jaar vooraleer de film ook echt gemaakt kon worden. Maar nu is het dus eindelijk zover. Bad Boys: Ride or Die is vanaf 7 juni in de bioscoop te zien en kreeg vandaag zijn eerste officiële trailer.

Bad Boys: Ride or Die

Begin maart kwam het nieuws dat de opnames voor de vierde Bad Boys erop zaten. Fans konden dus al beginnen aftellen naar de releasedatum. Hoewel velen in eerste instantie dachten dat het zou gaan om een release in het najaar van 2024, raakte uiteindelijk bekend dat de film al op 7 juni zal verschijnen.

Om die releasedatum kracht bij te zetten, loste Sony Pictures vandaag alvast een trailer. Daarin zien de fans alvast opnieuw alle elementen van een echte buddycop-film. Zo lijkt het erop dat Mike (Will Smith) en Marcus (Martin Lawrence) moeten komen opdraven nadat Captain Howard (Joe Pantoliano) lijkt te zijn overgestapt naar de onderwereld. Zij zijn ervan overtuigd dat het over een misverstand gaat, maar in hun zoektocht naar de waarheid worden ze zelf verdacht.

Naast de hoofdcast zullen ook Vanessa Hudgens (High School Musical), Alexander Ludwig (The Hunger Games), Jacob Scipio (The Outpost), Paola Nuñez (The Son, Resident Evil) en Eric Dane (Grey’s Anatomy, Euphoria) te zien zijn.

Bekijk de trailer van Bad Boys: Ride or Die hier:

Meer
Lees meer...