‘B&B Zoekt Lief’: Concurrentiestrijd bij Erika bereikt nieuw hoogtepunt

In de nieuwe week van B&B Zoekt Lief gaan we opnieuw bij de verschillende deelnemers de sfeer opsnuiven. Terwijl het in sommige B&B’s heel goed gaat, zijn er bij andere B&B’s veel meer spanningen. Dat laatste is ook het geval bij Erika in Italië.

In het derde seizoen van B&B Zoekt Lief volgen we zes deelnemers. Het gaat om Jelmont (62, Portugal), Erika (59, Italië), Katy (52, Nederland), Bart (55, Tenerife), Anthony (28, Tenerife) en Patricia (39, Curaçao).

Erika in Italië

In Italië bereikt de concurrentiestrijd een nieuw hoogtepunt. Aanvankelijk lijkt het zeer goed te klikken tussen Pascal en nieuwkomer Patrick, maar daar komt snel verandering in.

Erika geeft haar mannen namelijk de opdracht om haar barbecue in een mooi nieuw kleurtje te schilderen en daar loopt het mis. Pascal geeft de ene opmerking na de andere. Patrick laat die eerst allemaal passeren, maar begint zich daarna steeds meer te ergeren aan het gedrag van zijn concurrent.

“Ik heb geen problemen met schilderen als je kan schilderen, maar niet als je alles uit m’n handen pakt en zegt dat je het beter kan. Pascal gaat in overdrive, maar dat is zijn stijl en ik laat hem doen”, klinkt het. “Het is gewoon belachelijk, het is Louis de Funès-achtig. Ik vind het leuk om lol te maken, maar niet om belachelijk gemaakt te worden. Het is echter niet geestig.”

Bekijk hier het fragment uit B&B Zoekt Lief:

B&B Zoekt Lief is van maandag tot en met donderdag rond 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...