‘B&B Zoekt Lief’: Eerste conflict tussen Katy en Roland

Na enkele eerste aangename dagen op de B&B bij Katy zien we in de nieuwe aflevering van B&B Zoekt Lief een eerste discussie. Roland is het namelijk beu dat hij vooral wordt ingeschakeld om te werken en besluit zijn gedacht te zeggen.

Katy is in het derde seizoen van B&B Zoekt Lief een van de meest opvallende deelnemers. Zij baat B&B d’Ouwe Schuure uit in het Nederlandse Sluis, waar ze gastenkamers combineert met een gezellig restaurant. In dat restaurant werkt ook de ex-man van Katy

Roland

Ondertussen heeft Katy met Stefaan en Roland twee mannen op bezoek. Vorige week daagde Katy de twee mannen al uit om elkaars kamer zo proper mogelijk te kuisen. De winnaar zou een kus verdienen, al kregen ze dat uiteindelijk beiden na een gelijkspel.

Deze week worden de heren ingeschakeld in de keuken. Nadat Roland een eerste gerecht heeft klaargemaakt, beslist hij echter om even te stoppen. “Waar ga je heen? Is het al gedaan met werken? We zitten in het midden van de service”, is de reactie van Katy. “Ik zal wel blijven werken …”

“Het is jouw zaak hé, jij moet werken. Jij zoekt een man hé, geen werkvolk”, reageert Roland gevat. “Ik dacht dat je erbij woe komen”, is het antwoord voor Katy.

“Dat zijn geen goede punten. Als Roland zomaar de zaak verlaat, moet hij niet meer terugkeren om te slapen ook, simpel”, is haar conclusie.

Bekijk hier het fragment uit B&B Zoekt Lief:

B&B Zoekt Lief is van maandag tot en met donderdag rond 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...