‘B&B Zoekt Lief’: Katy werkt samen met haar ex-man

Een bijzondere situatie in de nieuwe week van B&B Zoekt Lief. Daar ontdekt presentatrice An Lemmens namelijk dat Katy in haar B&B nog steeds samenwerkt met haar ex-man. Gelukkig is het enkel Katy die op zoek is naar de liefde.

In navolging van het succes van Boer zkt Vrouw lanceerde VTM twee jaar geleden het eerste seizoen van B&B zoekt Lief. In het programma gaan verschillende B&B-uitbaters over de hele wereld op zoek naar een nieuwe partner. Dat leverde in de eerste twee seizoenen telkens één nieuw koppel op, waardoor er dus een derde seizoen komt. Dat ging vorige week van start, met een eerste kennismaking met enkele van de deelnemers van dit seizoen.

Katy

Deze keer leren we de rest van de groep kennen. Een van hen is de 52-jarige Katy. Zij baat B&B d’Ouwe Schuure uit in het Nederlandse Sluis, waar ze gastenkamers combineert met een gezellig restaurant. 

Bij dat restaurant is iets bijzonders. De keuken daarin wordt namelijk gedaan door de ex-man van Katy. Ooit had hij een meubelzaak, waardoor hij in het verleden verantwoordelijk was voor de inrichting van de B&B. “Die winkel is nu gestopt en sindsdien werkt hij terug in het restaurant. Dat is nog handiger”, legt Katy uit.

“Dus wacht eventjes, jij doet dit samen met je ex-man?”, vraagt An Lemmens verwonderd. “Maar hij is niet meer op zoek naar een vrouw, toch? Dat moet ik niet meer regelen?”

Bekijk hier fragment uit B&B Zoekt Lief:

B&B Zoekt Lief is vanaf 24 juni van maandag tot en met donderdag om 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...