‘B&B Zoekt Lief’: Dit mag je verwachten in de eerste week van het nieuwe seizoen

Het derde seizoen van B&B Zoekt Lief gaat volgende week van start met zes nieuwe B&B-uitbaters verspreid over heel Europa, en verder. Zij krijgen allemaal meteen een eerste date op bezoek. En dat zorgt voor wisselend succes.

In navolging van het succes van Boer zkt Vrouw lanceerde VTM twee jaar geleden het eerste seizoen van B&B zoekt Lief. In het programma gaan verschillende B&B-uitbaters over de hele wereld op zoek naar een nieuwe partner. Dat leverde in de eerste twee seizoenen telkens één nieuw koppel op, waardoor er dus een derde seizoen komt.

Daarvan leerden we enige tijd terug al de zes deelnemers kennen en vanaf maandag zien we hen ook aan het werk. Jelmont (62, Portugal), Erika (59, Italië), Katy (52, Nederland), Bart (55, Tenerife), Anthony (28, Tenerife) en Patricia (39, Curaçao) hopen dit seizoen de liefde te vinden.

Erika in Toscane, Anthony in Tenerife en Patricia in Curaçao

Die zoektocht lijkt meteen een groot succes te zijn voor Erika. Zij krijgt de flamboyante Franky op bezoek in Toscane en dat zorgt voor veel enthousiasme. “De zenuwen stonden strak gespannen, maar toen ik hier aankwam en Erika zag, viel dat meteen weg. We gaan ervoor, ik hoop dat er iets moois uit voortkomt”, klinkt het bij Franky.

In Tenerife ontvangt Anthony Florre. Het klikt meteen goed tussen beiden, al lijkt Florre misschien nog meer interesse te hebben in zijn hondje Xavi. Daarmee vindt ze ook direct de weg naar het hart van Anthony. “Wel tof dat ze meteen goed overweg kan met de hond, want dat is mijn beste vriend”, zegt hij daarover.

Tot slot gaan we ook nog naar het verre Curaçao. Daar ontmoet de West-Vlaamse Patricia haar date Kurt. Die eerste ontmoeting begint echter nogal straf, zeker als Kurt zich meermaals van naam vergist.

B&B Zoekt Lief Anthony Florre
Anthony en Florre in ‘B&B Zoekt Lief’ – Bron: VTM

B&B Zoekt Lief is vanaf 24 juni van maandag tot en met donderdag om 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...