‘B&B Zoekt Lief’: De eerste kussen zijn een feit

Het gaat vlot in B&B Zoekt Lief. De flamboyante Katy besluit daar namelijk haar mannen op de proef te stellen met een leuke prijs als beloning: een kus van haar.

In B&B Zoekt Lief gaan verschillende B&B-uitbaters over de hele wereld op zoek naar een nieuwe partner. Daarvoor ontvangen ze verschillende dates bij hen thuis. Dat leverde in de eerste twee seizoenen telkens één nieuw koppel op, waarna er beslist is om een derde seizoen te maken.

Dat derde seizoen van B&B Zoekt Lief volgt zes deelnemersJelmont (62, Portugal), Erika (59, Italië), Katy (52, Nederland), Bart (55, Tenerife), Anthony (28, Tenerife) en Patricia (39, Curaçao) hopen dit seizoen de liefde te vinden.

Katy

De meest in het oog springende kandidate is ongetwijfeld Katy. Zij baat B&B d’Ouwe Schuure uit in het Nederlandse Sluis, waar ze gastenkamers combineert met een gezellig restaurant. In dat restaurant werkt ook de ex-man van Katy

Ondertussen heeft Katy met Stefaan en Roland twee mannen op bezoek. Ze besluit hen beiden uit te dagen. Stefaan en Roland moeten namelijk elkaars kamer kuisen. “Degene die wint, krijgt een zoen. Degene die verliest, krijgt een knuffel”, maakt Katy duidelijk. Uiteindelijk blijkt het kiezen toch iets te moeilijk en krijgen beide mannen een kus.

Bekijk hier het fragment uit B&B Zoekt Lief:

B&B Zoekt Lief is van maandag tot en met donderdag rond 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...