‘B&B Zoekt Lief’: Ex-man van Katy zorgt voor onzekerheid bij Roland

Katy ontvangt vanavond in B&B Zoekt Lief een nieuwe date bij haar in Sluis. Roland leert echter niet alleen Katy kennen, maar ook haar ex-man. En dat laatste zorgt toch voor een wat vreemde situatie.

In B&B Zoekt Lief gaan verschillende B&B-uitbaters over de hele wereld op zoek naar een nieuwe partner. Daarvoor ontvangen ze verschillende dates bij hen thuis. Dat leverde in de eerste twee seizoenen telkens één nieuw koppel op, waardoor er dus een derde seizoen komt. Dat ging vorige week van start, met een eerste kennismaking met enkele van de deelnemers van dit seizoen.

Sluis

Een nieuwkomer deze week is Katy. Zij baat B&B d’Ouwe Schuure uit in het Nederlandse Sluis, waar ze gastenkamers combineert met een gezellig restaurant. In dat restaurant werkt ook de ex-man van Katy. Zelf heeft de 52-jarige vrouw daar geen enkel probleem mee. Bij haar dates blijkt dat echter wel wat anders te liggen. 

“Dat had ik niet verwacht. Zal hij hier alle dagen zijn? Ik heb het gevoel dat hij zijn goedkeuring wil geven voor de volgende man van Katy, maar ik heb van niemand goedkeuring nodig”, horen we Roland zeggen in de preview op de aflevering van vanavond. “Als hij telkens op je vingers staat te kijken, staat af te luisteren of als we geen privé hebben … dat ga ik niet pikken van hem.” Gelukkig is Roland voor de rest wel heel enthousiast over de ontvangst en zijn verblijf.

Bekijk hier fragment uit B&B Zoekt Lief:

B&B Zoekt Lief is vanaf 24 juni van maandag tot en met donderdag rond 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...