‘B&B Zoekt Lief’: Erika staat voor moeilijke beslissing over Pascal

Na een lange aanloop is het in B&B Zoekt Lief tijd om knopen door te hakken. Dat is ook bij Erika het geval. Zij kan het heel goed vinden met Pascal, maar blijft wel met één grote twijfel zitten.

In het derde seizoen van B&B Zoekt Lief volgen we zes deelnemers. Het gaat om Jelmont (62, Portugal), Erika (59, Italië), Katy (52, Nederland), Bart (55, Tenerife), Anthony (28, Tenerife) en Patricia (39, Curaçao).

Erika

Deze deelnemers hebben ondertussen in hun verblijf al heel wat dates op bezoek gehad. Dat verliep soms vlot, maar even vaak juist helemaal niet goed. Erika leek zo haar match gevonden te hebben met Pascal.

Maar dan gebeurde er ineens een incident, waarna Pascal bijna vertrok. Uiteindelijk bleef hij toch en volgde er een moeilijk gesprek. Daarop werd wel niet alles uitgepraat en dat blijft nu dus in Erika haar hoofd spoken. “Er is iets gebeurd dat me onzeker heeft gemaakt. Kan ik daarmee omgaan?”, vraagt ze zich af.

“Ik probeerde met je te praten, maar het leek net alsof je dat niet begreep. Jij noemt het principe, maar ik noem het koppigheid”, probeert Erika het onderwerp nog één keer aan te kaarten. Daarna zal ze echter haal beslissing moeten nemen over Pascal. Weegt dit te zwaar door, of gaat ze er toch voor.

Bekijk hier het fragment uit B&B Zoekt Lief:

B&B Zoekt Lief is van maandag tot en met donderdag rond 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...