‘B&B Zoekt Lief’: Katy en Erika vinden de liefde

Twee B&B-uitbaters vonden de liefde in het derde seizoen van B&B Zoekt Lief. Katy koos na lang twijfelen voor Peter, terwijl Erika uiteindelijk toch besloot om Pascal een kans te geven.

In het derde seizoen van B&B Zoekt Lief volgden we zes deelnemers. Het ging om Jelmont (62, Portugal), Erika (59, Italië), Katy (52, Nederland), Bart (55, Tenerife), Anthony (28, Tenerife) en Patricia (39, Curaçao).

Katy en Peter

In de slotaflevering donderdagavond konden we zien hoe twee van hen dankzij het programma de liefde lijken te hebben gevonden. Katy twijfelde heel de week zwaar tussen Stefaan en Peter en vroeg zelfs haar ex-man om raad.

“Het is moeilijk om een keuze te maken. Ze zijn allebei supertof. Ik heb met beiden evenveel dagen doorgebracht, dus dat maakt de keuze niet makkelijk”, legde ze uit voor ze uiteindelijk toch Peter koos. Katy en Peter zijn een half jaar samen geweest, maar gingen daarna als vrienden uit elkaar.

Erika en Pascal

Ook bij Erika waren er lang twijfels. Zij had duidelijk gevoelens voor Pascal, maar een incident zorgde ook voor heel wat twijfel. “Voor de eerste keer in 12 jaar heb ik gevoelens, maar dan komen die twijfels terug, dus het is een moeilijke beslissing. Ik weet niet hoe ik het moet zeggen, maar gaan we proberen?”, klonk het uiteindelijk toch. Ook bij hen eindigde hun sprookje na ongeveer zes maanden.

Geen vlinders in de B&B’s van Patricia, Bart en Jelmont dus. Bij Anthony waren er dan weer wel gevoelens, maar die werden niet beantwoord door Stéphanie. De twee zijn wel nog steeds vrienden en horen en zien elkaar regelmatig.

Meer
Lees meer...