‘B&B Zoekt Lief’: Natje en Wendy halen hun kookkunsten boven om Bart te versieren

De strijd in B&B Zoekt Lief wordt opgedreven. Dat is ook het geval in Tenerife bij B&B-uitbater Bart. Hij heeft twee vrouwen die strijden voor zijn hart. Dat doen ze door een maaltijd voor hem te maken, maar dat zorgt ook voor een discussie.

In het derde seizoen van B&B Zoekt Lief volgen we zes deelnemers. Het gaat om Jelmont (62, Portugal), Erika (59, Italië), Katy (52, Nederland), Bart (55, Tenerife), Anthony (28, Tenerife) en Patricia (39, Curaçao).

Koksmuts

Bij Bart in Tenerife woedt er al enkele dagen een harde strijd tussen Nathalie, of ‘Natje’, en Wendy. De twee vrouwen voelen duidelijk de concurrentie, maar moeten samenwerken om indruk te maken op Bart. Deze week koken de vrouwen samen een volledig maal voor hun gastheer. Ze maken onder andere een tapasplankje met een prosecco, die eigenlijk een cava is.

Tijdens het klaarmaken van het eten duikt er wel een probleem op. Wendy is namelijk naar de winkel geweest achter een koksmuts. Omdat er maar één in de winkel lag, heeft ze maar één kotsmuts kunnen kopen. Wendy stelt daarop voor om die om de beurten aan te doen, maar dat is niet naar de zin van Natje. “Het is wel leuk, maar ofwel is het allebei ofwel niemand. Ik vind dat een beetje raar”, horen we haar zeggen. Pogingen van Wendy om een compromis te vinden, stuiten op een muur. En zo blijft de koksmuts dus in de zak zitten, of toch niet?

Bekijk hier het fragment uit B&B Zoekt Lief:

B&B Zoekt Lief is van maandag tot en met donderdag rond 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...