Bebe Rexha zingt titelsong nieuwe ‘Maleficent’-film

Bebe Rexha zingt de nieuwe titelsong in van Maleficent: Mistress Of Evil. Die film gaat begin oktober in première en zal midden oktober ook bij ons in de zalen verschijnen. En het blijft niet rustig in het land van de Moors, want de tovenares gaat een nieuwe strijd aan.

Niemand minder dan Bebe Rexha zingt de theme song in van de nieuwe Maleficent-film. In die film kruipt Angelina Jolie terug in de huid van de kwaadaardige Maleficent. Ook Elle Fanning doet opnieuw mee en speelt Aurora.

703 miljoen euro

In de eerste film zagen we dat de tovenares van de Moors, uiteindelijk de hoop terugvond in de liefde. Dat was zeker een twist vergeleken met het originele Doornroosje sprookje. Want de prinses, Aurora, werd hier niet wakker gekust door de prins, maar, SPOILER, door Maleficent. De schrijver van het originele sprookje, Charles Perrault, zou zich omdraaien in zijn graf. Maar de twist die gegeven werd aan het originele verhaal leverde de film wel zo’n 703 miljoen euro op.

Nu gaat het verhaal verder. Maleficent’s problemen die opgelost waren met het koninkrijk van de ouders van Aurora duren niet lang. Maleficent vindt het namelijk not done dat haar Aurora gaat trouwen met de prins. En dát zorgt voor een hoop problemen. Maar dat doet ze wel in stijl. Want haar majestueuze vleugels en haar toch wel sexy outfits zijn terug van de partij.

Nieuw in deze film is dat er ook een soort mannelijke Maleficent opduikt. Wat zijn rol exact is, is nog niet duidelijk. Maar bekijk hieronder de trailer en beoordeel zelf wat je van de mannelijke tegenhanger vindt.

You Can’t Stop The Girl

Nu de release van Maleficent steeds korter bij komt, kwam vandaag ook de titelsong van de nieuwe film uit. Die werd ingezongen door Bebe Rexha. De Amerikaanse zangeres ken je ongetwijfeld van het nummer In The Name Of Love dat ze samen maakte met de Nederlandse dj Martin Garrix.

Bebe Rexha vertelde laatst nog, in een interview met Cosmopolitan, dat de muziekindustrie haar gedwongen had om af te vallen. Toen ze net tekende bij haar eerste platenlabel vertelde dat label of ze klaar was om op bootcamp te gaan. Zo zou de zangeres maar liefst 9 kilogram moeten verliezen.

“Ik had het constant koud. Ik hongerde mezelf uit voordat we een videoclip zouden opnemen. Een vrouwelijke regisseur ging tegenover me aan de tafel zitten en zei dat ik niet genoeg was afgevallen. Je moet je inbeelden dat ik alleen maar salades at”, vertelt Rexha.

Maar de zangeres vocht terug en vertelde openlijk op de Grammys dat het een verschrikkelijk gevoel was. En maar goed ook. Nu zong de zangeres de titelsong in van Maleficent: Mistress Of Evil en die klinkt zeer aangenaam als het van ons afhangt. Maar beoordeel vooral zelf. De film komt op 16 oktober overal uit in de bioscoop. Het nummer van de film, You Can’t Stop The Girl, kan je alvast hieronder beluisteren.

Meer
Lees meer...