Left Right
scrollTop top

Beelden van piepjonge Matteo Simoni bewijzen dat hij altijd al een casanova was


Beelden van piepjonge Matteo Simoni bewijzen dat hij altijd al een casanova was

Ketnet bestaat deze week 20 jaar en daarom deelde de VRT vandaag beelden uit de oude doos. In een video zien we de toen nog onbekende 12-jarige Matteo Simoni zijn mening geven over slowen met meisjes. En daaruit blijkt dat hij eigenlijk altijd al een echte casanova was. 

Naar aanleiding van het twintigjarige bestaan van Ketnet deelt de VRT deze week de leukste fragmenten uit 20 jaar Ketnet. Vandaag deelden ze op Facebook beelden van een piepjonge Matteo Simoni, die in het programma Mijn Gedacht! zijn mening kwam geven over verschillende onderwerpen.

Slowen

We kennen Matteo Simoni natuurlijk allemaal als De Smos van Safety First of callboy Devon uit Callboys, maar zijn televisiedebuut gebeurde vele jaren eerder. In 2000 waren Matteo Simoni en zijn piekjeskapsel te gast in het Ketnet-programma Mijn Gedacht!, waarin tieners praatten over verschillende onderwerpen. Het onderwerp van de aflevering van Matteo was dansen.

Matteo Simoni, toen 12 jaar oud, kreeg de vraag of hij graag slowde met meisjes. Zijn antwoord was duidelijk: “Ik vind dat fijn. Dan ben je ook in contact met meisjes.” Wanneer hem nadien gevraagd werd of hij meisjes durft te vragen voor een slow antwoordde de 12-jarige Simoni: “Ja, ik durf het aan iedereen te vragen.” We hadden toen al moeten weten dat er achter dat schattige gezichtje een echte Callboy schuilging.

VIER

Bekijk het fragment hier:

Bad boy

Een maand later zat Matteo opnieuw in het panel. Deze keer ging het over uitgaan. De 12-jarige Limburger spreekt zich vooral uit over Get Ready. Die vond hij toch maar niets.

Maar in die aflevering deed Matteo Simoni ook een straffe onthulling. “Elk jaar ga ik met de fiets naar Pukkelpop. Ik geraak daar altijd wel binnen. Het is een beetje zoals Pennenzakkenrock, maar daar komt dan Metallica, zo zware muziek en dan staan ze allemaal te springen.” Hij vertelde ook dat hij al eens wass binnen geweest in de technotent en dat hij dat “heel sjiek” vond. Maar daar bleef het niet bij want de kleine Matteo was blijkbaar een echte bad boy. “Er was een frietkraam en ik ben daarop gaan staan met mijn vriend.” Da’s durven. 😉

Bekijk het fragment hier.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update