Left Right
scrollTop top

Behalve een superspannende week is er nog ‘Familie’-nieuws: deze actrice mag onverwachts terugkomen


Behalve een superspannende week is er nog ‘Familie’-nieuws: deze actrice mag onverwachts terugkomen

De producers van ‘Familie’ hebben naar de fans en naar Kürt Rogiers geluisterd: zijn tv-mama Brigitte De Wulf, Janine Bischops in het echt, blijft meespelen in de reeks!

“Ik ben er al zeker bij in de seizoensfinale, en ook daarna kom ik terug”, zegt het voormalig Thuis-boegbeeld Janine Bischops aan Dag Allemaal. “Ik zal ook maar af en toe opduiken, omdat mijn agenda niet anders toelaat. Maar de scenarioschrijvers weten dat het van mij zeker mág in de toekomst. Wat een heerlijk personage om te spelen, die Brigitte! Geweldig om dit nog te mogen meemaken.”

Geen heimwee naar Thuis

Bischops heeft duidelijk geen heimwee naar haar rol van Jenny in de VRT-soap. “Eerlijk, ik wil dit nog lang blijven doen”, zegt de 75-jarige actrice. “Met alle liefde voor de mensen van de Thuis-ploeg, maar die schatten van Familie hebben een plaatsje in m’n hart veroverd.”

Toch is het nog lang niet zeker of Bischops op lange termijn een vaste rol krijgt in de reeks. Janine Bischops werd in november in Familie geïntroduceerd als het booswicht Brigitte, de moeder van Lars (Kürt Rogiers) en Amélie (Erika Van Tielen). Ze dropte meteen een bom van jewelste in de reeks en wordt sindsdien op handen gedragen door de fans. En wij kunnen alleen maar toejuichen dat de scenaristen geluisterd hebben.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  45.011.246
 • Aantal
  doden
  1.180.948
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  392.258
 • Aantal
  doden
  11.308