‘Belgium’s Next Top Model’: Dit staat de kandidaten te wachten in aflevering 3

Sinds vorige week kan je op Streamz kijken naar Belgium’s Next Top Model. Daarin wordt – volgens de gekende formule van Tyra Banks – gezocht naar het nieuwe Belgische topmodel. In de eerste aflevering moesten de kandidaten zich kort voorstellen en in aflevering twee was het tijd voor hun make-over. In de derde aflevering zullen ze verschillende aspecten van het modellenleven leren kennen.

Nadat de eerste twee afleveringen van Belgium’s Next Top Model vorige week gelijkertijd verschenen, is het nu al tijd voor aflevering drie van de modellenwedstrijd. Daarin staan de kandidaten verschillende uitdagende opdrachten te wachten.

Casting

Een belangrijk deel van het modellenwerk zijn castings. Daarbij moeten modellen zich voorstellen bij mogelijke klanten om een job binnen te halen. In aflevering 3 worden de overige 12 deelnemers verwacht bij Marie Claire voor een gesprek met hoofdredacteur, Timon Van Mechelen, en fashion editor, Elspeth Jenkins. Daar nemen ze ook een presentatievideo op voor Noah Mgmt, het agentschap waarbij de winnaar een contract zal krijgen.

Wanneer de kandidaten terugkeren naar de loft, treffen ze daar een bijzondere gast aan. Het gaat om internationaal gerenomeerd model Cesar Casier. Hij zal met de kandidaten praten over het leven als internationaal model.

Duoshoot

Maar er worden uiteraard ook foto’s gemaakt. Daarvoor moeten de kandidaten voor het eerst samenwerken. Ze worden opgedeeld in zes duo’s en moeten proberen om samen het beste shot te krijgen. Fotografe van dienst is Marie Wynants.

De jury krijgt dan weer het gezelschap van Julius Poole. Hij is werkt als creatief directeur en casting directeur in New York en werkte daar al samen met grote namen als Beyoncé, Mariah Carey, Naomi Campbell en Zendaya.

Bekijk hier de preview voor de derde aflevering van Belgium’s Next Top Model:

Elke vrijdag verschijnt een nieuwe aflevering van Belgium’s Next Top Model op Streamz. De finale staat gepland voor vrijdag 10 november 2023.

Meer
Lees meer...