‘Belgium’s Next Top Model’: Modellen krijgen deze week bezoek van een bijzondere gast

Het is deze week tijd voor de zesde aflevering in het tweede seizoen van Belgium’s Next Top Model. Daarin staan er weer nieuwe opdrachten gepland voor de deelnemers. Voor een van die opdrachten doet het programma beroep op een bekend gezicht. Het gaat om niemand minder dan Astrid Coppens.

Er zijn nog negen modellen in de running om de titel van Belgium’s Next Top Model 2024 te winnen. Na de shoot met insecten en slangen, moesten we afscheid nemen van Lisa. Maar de wedstrijd gaat genadeloos verder met nieuwe opdrachten.

Astrid Coppens

Voor een van de opdrachten in de zesde aflevering doet Belgium’s Next Top Model opnieuw beroep op een bekend gezicht. Na de bekende koppels Olga Leyers en Giancarlo Angeletti en Aster Nzeyimana en Lise Feryn, is het deze keer de beurt aan Astrid Coppens om de modellen uit te dagen. Enkele van de modellen zijn alvast onder de indruk van Astrid. “Die is keiknap”, zien we Marie zo al zeggen. En ook Oran laat weten dat hij fan is van Astrid sinds de reeks Astrid in Wonderland.

De modellen zullen in drie groepjes van drie een stylingchallenge moeten uitvoeren. Eén van de drie wordt de stylist en de andere twee zullen model staan. Elk groepje krijgt een thema: een romantische date, een zomers festival en casual chic. Astrid zal de winnaar zelf kiezen en het winnende trio zal daarbij een fotoshoot voor de nieuwe campagne van ZEB winnen.

De fotoshoot van de week staat dan weer in het teken van cowboys. Fotograaf van dienst is Michaël Smits die de modellen in een volledige jeanslook van GUESS zal fotograferen.

Bekijk hier de teaser met Astrid Coppens:

Elke vrijdag verschijnt een nieuwe aflevering van Belgium’s Next Top Model op Streamz.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...