Beluister hier de laatste aflevering van ‘Heartstopper: The Official Netflix Podcast’ met Tobie Donovan (Isaac) en Rhea Norwood (Imogen)

Netflix heeft de vierde en laatste aflevering van Heartstopper: The Official Netflix Podcast gelost. Het gaat om een podcast over de populaire Netflixreeks, waarin de acteurs uit de reeks over de vloer zullen komen. Na de eerste aflevering met hoofdrolspelers Joe Locke (Charlie) en Kit Conner (Nick), de tweede met Kizzy Edgell (Darcy) en Corinna Brown (Tara) en de derde met Yasmin Finney (Elle) en Will Gao (Tao) is het nu de beurt aan Tobie Donovan (Isaac) en Rhea Norwood (Imogen).

Volgende week verschijnt het derde seizoen van Heartstopper op Netflix. Om de fans van de reeks warm te maken, verscheen er op elke maandag van september een nieuwe aflevering van de podcast Heartstopper: The Official Netflix Podcast. Daarin blikt de cast, samen met host Tia Kofi, al vooruit op wat we mogen verwachten in seizoen 3.

Heartstopper: The Official Netflix Podcast

Vanaf vandaag kan je luisteren én kijken naar de vierde en meteen ook laatste aflevering van de podcast Heartstopper: The Official Netflix Podcast. De podcast staat volledig in het teken van het derde seizoen van Heartstopper en wordt gepresenteerd door dragqueen Tia Kofi. Zij interviewt elke week enkele castleden van de reeks. Daarbij geven ze al een voorsmaakje over wat we mogen verwachten van het derde seizoen, maar komen we ook het een en ander te weten van wat er gebeurde achter de schermen van het nieuwe seizoen.

Nadat we in de eerste aflevering hoofdrolspelers Joe Locke (Charlie) en Kit Connor (Nick), in de tweede aflevering meer informatie kregen van Kizzy Edgell (Darcy) en Corinna Brown (Tara) en in aflevering drie meer te weten kwamen over Yasmin Finney (Elle) en Will Gao (Tao), is het nu de beurt aan Tobie Donovan (Isaac) en Rhea Norwood (Imogen). Tobie Donovan vertelt daarbij dat zijn personage in seizoen 3 meer zal ontdekken over zijn seksualiteit. Hij leerde in seizoen 2 dat hij aseksueel is. Imogen zal volgens actrice Rhea Norwood dan weer meer op zoek gaan naar haar eigen identiteit. De twee bespreken verder ook hoe het voelt om personages te spelen die niet in de comics voorkomen en dus met een volledig onbeschreven blad te beginnen aan het bouwen van je personage.

Met de vierde aflevering zit de podcast er (voorlopig) op. Je kan de afleveringen (her)beluisteren via Spotify en bekijken op YouTube. Het derde seizoen van Heartstopper zal vanaf donderdag 3 oktober te vinden zijn op Netflix.

Bekijk hier de laatste aflevering op YouTube:

Beluister de nieuwe aflevering hier op Spotify:

Het derde seizoen van Heartstopper verschijnt op donderdag 3 oktober op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...