‘Heartstopper’ seizoen 3 dit najaar te zien op Netflix

Netflix heeft informatie gelost voor het derde seizoen van Heartstopper. Het gaat om een video vanop de set van de reeks, waarbij we op het einde ook te weten komen in welke maand het nieuwe seizoen op de streamingdienst zal verschijnen. We zullen daarbij wel nog even geduld moeten hebben.

Gisteren kondigde Netflix aan dat we vandaag meer te weten zouden komen over het derde seizoen van Heartstopper en die belofte kwam de streamingdienst na. We kregen een video te zien waarop heel wat acteurs uit de reeks al een tipje van de sluier oplichten over wat we mogen verwachten.

Heartstopper seizoen 3

De video begint met hoofdrolspelers Kit Connor (Nick) en Joe Locke (Charlie). Ze staan op een grote kermis en vertellen dat het gaat om de set van aflevering 8. “Het wordt hier wat meer steamy tussen Nick en Charlie”, verklapt Kit Connor. “Maar we gaan hier een geweldige tijd beleven”. Later zien we ook de andere acteurs uit de reeks. Zo vertelt Yasmin Finney (Elle) dat de “positieve reacties op het tweede seizoen hun zelfvertrouwen een boost hebben gegeven”. “Ik kan niet wachten tot wanneer jullie dit te zien krijgen.” Vervolgens komt William Gao (Tao) aan het woord. “Tao begint te ontdekken waar hij van houdt en wat zijn hobby’s zijn. Hij vindt een passie voor iets waar hij echt van begint te houden. En hij doet het om anderen plezier te brengen en op te vrolijken.”

Jenny Walser (Tori) verklapt dan weer dat haar personage een belangrijkere rol zal spelen in het derde seizoen. Tori is de zus van Charlie en in de teaser zien we al dat ze haar broer een stevige knuffel geeft. Daarnaast verklapt ze ook dat Tori een nieuwe vriend maakt. Vermoedelijk gaat het hier om Michael Holden. We kwamen eerder namelijk al te weten dat dit personage, gespeeld door Darragh Hand, z’n intrede zal maken in het derde seizoen. “Er zijn veel spanningen”, besluit Kit Connor over het derde seizoen. “Het gaat om seksuele spanning, liefde … het komt allemaal aan bod.”

Helemaal op het einde van de teaser komen we dan te weten wanneer we het derde seizoen van Heartstopper mogen verwachten. Een exacte releasedatum krijgen we daarbij nog niet, maar het nieuwe seizoen zal verschijnen in oktober. We zullen dus nog zeven maanden geduld moeten hebben.

Bekijk hier de aankondiging van de releasemaand voor het derde seizoen van Heartstopper:

Het derde seizoen van Heartstopper is vanaf oktober te zien op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...