Benedict Cumberbatch en Olivia Colman zullen samen te zien zijn in film ‘The Roses’

Searchlight Pictures heeft een nieuwe film aangekondigd. Het gaat om The Roses, waarin we Benedict Cumberbatch (Doctor StrangeThe Imitation Game, Sherlock) en Olivia Colman (The Favourite, The Father, Heartstopper) samen aan het werk zullen zien. The Roses is een herinterpretatie van de film The War of the Roses, die in 1989 verscheen.

Fans van de Britse acteurs Benedict Cumberbatch en Olivia Colman hebben iets om naar uit te kijken, want de twee zullen samen te zien zijn in de zwarte komedie The Roses. De film wordt een herinterpretatie van The War of the Roses uit 1989, waarin Cumberbatch en Colman een schijnbaar perfect koppel zullen spelen.

The Roses

The Roses is gebaseerd op het boek The War of the Roses van Warren Adler. We volgen het koppel Theo (Benedict Cumberbatch) en Ivy (Olivia Colman). Zij hebben een perfect leven, met een succesvolle carrière, geweldige kinderen en een seksleven waar veel koppels jaloers op zouden zijn. Maar onder die schijnbaar perfecte façade ligt een tikkende tijdbom die dreigt te ontploffen wanneer Theo zijn professionele dromen in elkaar ziet vallen.

De roman werd in 1989 al eens verfilmd. De regie was toen in handen van Danny DeVito en de hoofdrollen werden gespeeld door Michael Douglas en Kathleen Turner. The War of the Roses werd toen goed ontvangen en won verschillende prijzen. De nieuwe versie, The Roses, wordt geregisseerd door Jay Roach (Bombshell, Meet the Parents) en het script wordt verzorgd door Tony McNamara (Poor Things, The Great).

The Roses is een ontzettend grappig, grootschalig, maar toch diep menselijk verhaal”, vertelt Matthew Greenfield, de president van Searchlight Pictures. “Met Jay Roach als regisseur, Benedict Cumberbatch en Olivia Colman in de hoofdrollen en Tony McNamara als scenarioschrijver hebben we een dreamteam om het verhaal tot leven te brengen.” Het is voorlopig nog niet geweten wanneer de film zal verschijnen.

Meer
Lees meer...