‘Heartstopper’: Olivia Colman keert niet terug in seizoen 3

Recent kwamen we te weten dat Heartstopper terugkeert in oktober. Maar dat zal zonder een belangrijk personage zijn. Olivia Colman, die in de reeks de rol van de moeder van Nick speelt, heeft in een interview met Forbes laten weten dat ze niet te zien zal zijn in het derde seizoen. Maar er is wel hoop voor een terugkeer in de toekomst.

Fans van Heartstopper kregen vorige week goed nieuws, want toen liet Netflix weten dat het derde seizoen van de reeks in oktober zal verschijnen. Maar nu komt er slecht nieuws over Heartstopper, een geliefd personage zal namelijk niet te zien zijn in seizoen 3.

Olivia Colman

In een interview met Forbes kreeg Olivia Colman de vraag of ze zal terugkeren in het derde seizoen. Daarbij kwam ze met slecht nieuws. “Ik kon nummer drie niet doen. Het lukte niet om er tijd voor vrij te maken. Ik voel me er echt vreselijk over. Het voelde alsof ik deel uitmaakte van een van de mooiste dingen waar ik ooit deel van uitmaakte.”

Maar er is nog hoop voor fans van Olivia Colman in Heartstopper. Forbes vroeg de actrice namelijk of ze zou terugkeren voor het vierde seizoen of misschien zelfs haar eigen spin-off zou kunnen krijgen. Daarop reageerde ze: “Oké, ik zal er eens over praten. Als we het lang genoeg op voorhand vastleggen, zal ik het misschien wel kunnen doen.”

Bekijk hier nog eens de aankondiging van het derde seizoen van Heartstopper:

Het derde seizoen van Heartstopper zal vanaf oktober te vinden zijn op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...