‘Better Call Saul’ verwelkomt volgend seizoen een belangrijk ‘Breaking Bad’-personage

‘Better Call Saul’ verwelkomt volgend seizoen een belangrijk ‘Breaking Bad’-personage

‘Better Call Saul’, de spinoff van ‘Breaking Bad’ begint binnenkort aan z’n volgende seizoen en dat betekent dat we weer een stap dichter bij de aansluiting zijn. ‘Better Call Saul’ focust op het leven van Saul Goodman (Bob Odenkirk) voor hij zich aansloot Walter White. In het volgende seizoen zien we alvast één bekend personage opduiken. 

Better Call Saul moet de beste spinoff van de laatste jaren zijn. Het verhaal van de jonge advocaat Jimmy kreeg al heel wat prijzen, maar het donkerste gedeelte moet eigenlijk nog komen. Volgens showrunner Vince Gilligan zal één personage dat afkomstig is uit Breaking Bad, die overgang mee inzetten.

Saul Goodman

Nog donkerder dan de laatste aflevering dus, maar Breaking Bad-kijkers weten dat Saul Goodman een zwaar verleden heeft. We weten ook dat de reeks op een gegeven moment aansluit op Breaking Bad, dus dat een crossover niet lang meer op zich laat wachten, is logisch.

Exact wie er de oversteek zal maken, is nog niet duidelijk, maar ’t gaat volgens Gilligan uit een belangrijk personage. Volgens de geruchten trekt de reeks naar Albuquerque, waar ook Breaking Bad zich afspeelt, dus er zijn veel opties. Maar aangezien Jimmy steeds meer in louche zaakjes zal terechtkomen, gokken veel fans dat Hank Schräder (Dean Norris), de schoonbroer van Walter White, zijn opwachting zal maken.

Jesse Pinkman

Een goede gok, maar er is nog een andere optie. Ook Jesse Pinkman, gespeeld door Aaron Paul, heeft al een verleden als hij samen met Walter in een caravan gaat zitten. Het vierde seizoen gaat van start op 6 augustus, dan weten we ongetwijfeld meer.

Better Call Saul is volgens ons één van de beste series op Netflix! Kijk hier of er bij de 49 andere ééntje zit dat jij nog wil bingen voor het nieuwe seizoen begint!

Gesponsorde artikelen