Beyoncé maakt naam nieuw album bekend: ‘Act II: COWBOY CARTER’

We weten nu al even dat Beyoncé eind deze maand een nieuw album uitbrengt en nu heeft dat album ook een naam gekregen. Nadat we eerst al twee nummers te horen kregen in het countrythema, sluit nu ook de titel van het album daarbij aan. Het album kreeg namelijk de naam ‘Act II: COWBOY CARTER’.

Beyoncé kondigde ongeveer een maand geleden, in een spotje tijdens de Super Bowl, haar volgende album aan. Meteen kregen we daar al twee nummers van te horen en nu is er ook een naam voor het album. ‘Act II: COWBOY CARTER’ is het tweede luik in wat een drieluik zal worden en begon met ‘Renaissance’ in 2022.

‘Act II: COWBOY CARTER’

Tijdens de Super Bowl loste Beyoncé dus al de eerste twee nummers van haar nieuwe album: Texas Hold ‘Em en 16 Carriages. Beide nummers hadden een duidelijke countrysound en die mogen we dus ook in de rest van het album verwachten, want Beyoncé heeft laten weten dat het album de naam ‘Act II: COWBOY CARTER’ kreeg.

‘Act II: COWBOY CARTER’ verschijnt op vrijdag 29 maart 2024 en vormt het tweede van drie albums in de Renaissance-trilogie. Het eerste deel, Act I: Renaissance, verscheen in 2022, ondertussen twee jaar geleden en bestond uit heel wat dance- en EDM-nummers. Maar nu gaat Beyoncé met haar country-album ‘Act II: COWBOY CARTER’ dus een heel andere richting uit. Op de officiële website van Beyoncé is ook al de albumcover te bezichtigen. Het gaat om een zadel met een lint met daarop “COWBOY CARTER”.

Beluister de twee eerste singles hier op Spotify:

Meer
Lees meer...