‘Renaissance: A Film By Beyoncé’ krijgt officiële trailer, tickets nu al verkrijgbaar

Vorige maand maakte zangeres Beyoncé bekend dat ze haar ‘Renaissance World Tour’ naar de bioscoop zal brengen. Die film gaat op 1 december wereldwijd in première. Renaissance: A Film By Beyoncé zal naast fragmenten uit haar concert ook enkele behind the scenes-beelden tonen. De eerste trailer kwam vandaag uit.

2023 lijkt het jaar van de concertfilms te worden. Vorige maand kwam Taylor Swift al met Taylor Swift: The Eras Tour naar bioscopen over de hele wereld en nu volgt ook Beyoncé. Zij was – in tegenstelling tot Swift – wel live in België te zien met haar ‘Renaissance World Tour’. Maar nu krijgen de fans dus nog eens een kans om haar concert te bekijken.

‘Renaissance World Tour’

In september sloot Beyoncé haar ‘Renaissance World Tour’ af in Kansas City in de Verenigde Staten. De tour duurde in totaal ongeveer vijf maanden en bracht haar naar plekken over de hele wereld. Afgelopen lente was ze ook twee keer in het Koning Boudewijnstadion in Brussel te zien. Tickets voor dat concert vlogen de deur uit, waardoor niet iedereen de kans kreeg haar live te zien.

Fans krijgen nu dus nog eens een kans om haar concert te zien. De zangeres werkt namelijk aan Renaissance: A Film By Beyoncé zodat elke fan haar binnenkort van dichtbij kan zien. Net zoals Taylor Swift brengt ook Beyoncé haar film uit in de bioscoop. Die verschijnt ook bij ons op 1 december.

Trailer

Om de fans al warm te maken voor de komst van de film, lanceerde de zangeres vandaag alvast een korte trailer. Daarin horen we meteen een voice-over van de zangeres die uitlegt hoe belangrijk optreden en muziek voor haar zijn. Maar daarnaast is Renaissance: A Film By Beyoncé ook een heel persoonlijke film. “In een wereld die nog steeds wordt gedomineerd door mannen, moest ik echt heel sterk zijn”, klinkt het al.

Bij Kinepolis is de film vanaf 1 december te zien. Tickets voor de voorstellingen zijn nu al verkrijgbaar. Ook andere bioscoopzalen in ons land zullen de film waarschijnlijk tonen.

Bekijk de nieuwe trailer van Renaissance: A Film By Beyoncé hier:

Renaissance: A Film By Beyoncé verschijnt op 1 december.

Meer
Lees meer...