Concertfilm ‘Renaissance: A film by Beyoncé’ officieel aangekondigd met eerste trailer

Beyoncé lanceert binnenkort een concertfilm van haar meest recente ‘Renaissance World Tour’. Het gaat om de film Renaissance: A film by Beyoncé die op 1 december in première gaat. Het is wel nog niet bekend of en wanneer de film bij ons te zien zal zijn. Je kan nu wel al kijken naar een eerste trailer van Renaissance: A film by Beyoncé.

Concertfilms zijn hip. Zo kondigde Taylor Swift enige tijd terug de film Taylor Swift: The Eras Tour aan over haar gelijknamige wereldtournee. Vorige week raakte dan bekend dat die concertfilm ook in ons land in de cinema te zien zal zijn.

‘Renaissance World Tour’

Deze keer is het aan Beyoncé om een concertfilm aan te kondigen. Die komt er na haar ‘Renaissance World Tour’ die ze afgelopen weekend afsloot met een ingehaald concert in het GEHA Field at Arrowhead Stadium in Kansas City in de Verenigde Staten. Die uitverkochte tour duurde in totaal zo’n vijf maanden en lokte meer dan twee miljoen mensen. Ook in ons land kon je naar Beyoncé gaan kijken.

Wie niet de kans heeft gehad om de ‘Renaissance World Tour’ live te zien, kan binnenkort in de cinema terecht voor Renaissance: A film by Beyoncé. Die film zal beelden tonen van de concerten, maar ook van achter de schermen, zowel van Beyoncé als van Jay-Z en haar kinderen. Daarnaast zouden er ook beelden te zien zijn van de opnames van het album ‘Renaissance‘.

De concertfilm Renaissance: A film by Beyoncé komt uit op vrijdag 1 december, al is het nog niet bekend wanneer de film in ons land te zien zal zijn.

Bekijk hier de trailer voor Renaissance: A film by Beyoncé:

Meer
Lees meer...