Taylor Swift komt dit jaar nog met concertfilm van ‘The Eras Tour’

Goed nieuws voor de fans van zangeres Taylor Swift. De zangeres komt namelijk met een film van haar ‘The Eras Tour‘. Dat maakte ze vandaag bekend. De concertfilm zal vanaf oktober in verschillende bioscopen te zien zijn. Of dat ook in België het geval zal zijn, valt nog af te wachten.

Het Amerikaanse luik van ‘The Eras Tour’ zit er ondertussen al een tijdje op en vanaf eind 2023 trekt Taylor Swift ook naar andere continenten. Europa is zo in de zomer van 2024 aan de beurt.

Voor wie geen tickets heeft kunnen bemachtigen, is er toch nog hoop. Er is namelijk een concertfilm van ‘The Eras Tour’ op komst. Op dit moment zijn er geen plannen voor een release in België, maar daar kan nog verandering in komen.

The Eras Tour

Tijdens haar nieuwe tour brengt Taylor oude hits, maar ook nieuwe songs van haar drie laatste albums. Die drie albums kwamen namelijk de laatste drie jaar uit, waardoor de zangeres nog niet de kans kreeg om afzonderlijk op tour te gaan. Wie al eens TikTok opendoet, weet ook dat Swift elk concert enkele surprise songs speelt. Dat zijn meestal songs van de oude albums die ze opnieuw uitbracht.

Na een volledige tocht door de Verenigde Staten, is het in 2024 dus ook eindelijk aan Europa. Bij de eerste bekendmaking kwam Amsterdam als enig land uit de Benelux op de planning. De concerten in de Nederlandse hoofdstad op 4, 5 en 6 juli zijn ondertussen uitverkocht, maar op verschillende websites zijn toch nog tickets te koop. Die worden voor veel meer geld doorverkocht.

Concertfilm

Om te voldoen aan de grote vraag voor tickets, heeft de zangeres nu een oplossing. Haar ‘The Eras Tour’ zal in de Verenigde Staten en Canada namelijk in de bioscoop te zien zijn vanaf 13 oktober. Die film werd geregisseerd door Sam Wrench, die ook al een soortgelijke film voor Billie Eilish maakte.

Of de film van Taylor Swift ook bij ons zal verschijnen, valt af te wachten. Al zou het wel een fijne troostprijs zijn voor de fans die niet aan tickets konden geraken voor ‘The Eras Tour’ in Europa.

Meer
Lees meer...