Billie Eilish kiest voor nieuwe haarkleur, die ze toont op Instagram

Meer dan twee jaar nadat ze afscheid nam van haar toen zeer kenmerkende zwart-fluogroene haar heeft Billie Eilish opnieuw gekozen voor een felle haarkleur. De Amerikaanse zangeres toonde haar nieuwe kapsel een eerste keer op Lollapalooza Festival in Chicago en deelde daarna ook een foto op Instagram.

De eerste jaren na haar doorbraak was het haast niet mogelijk om Billie Eilish voor te stellen zonder haar iconische zwart-fluogroene haar. Kort na het winnen van de felbegeerde Grammy voor Record of the Year deelde ze jonge zangeres ineens een volledig blond kapsel. Tijdens die Grammy’s droeg Billie Eilish trouwens een pruik om haar nieuwe haarkleur nog niet te onthullen.

Lang hield Billie Eilish haar platinablonde lokken niet. Eind 2021 koos ze namelijk opnieuw voor een andere kleur. Deze keer ging de zangeres voor volledig zwart, zonder felgekleurde accenten.

Zwart-rood

Met die haarkleur liep ze uiteindelijk anderhalf jaar rond. Maar daar is nu dus een einde aan gekomen. Billie Eilish stond deze week op het podium van Lollapalooza Festival in Chicago in de Verenigde Staten. Daar droeg ze niet alleen het zwart-rode basketbalshirt van de Chicago Bulls, ook haar haar was in die kleuren gedeeld. Om haar nieuwe haarkleur nu ook met de rest van de wereld te delen, postte de zangeres een duidelijke foto op Instagram. “Herinner je mij nog?”, schreef ze erbij, verwijzend naar haar zwart-groene periode. Fans hopen alvast dat de zwart-rode Billie Eilish ook meteen de start is van een nieuwe muzikale periode.

Meer
Lees meer...