Left Right
scrollTop top

Billie Eilish toont nieuwe haarkleur op Instagram


Billie Eilish
© Shutterstock

Wie denkt aan Billie Eilish, denkt natuurlijk al snel aan haar iconische zwart-fluogroene haar. Maar dat is nu niet meer. De zangeres heeft zich een nieuwe haarkleur en een nieuwe snit aangemeten. Het ziet er een stuk “normaler” uit dan we van haar gewoon zijn, maar ze ziet er nog steeds even stralend uit.

Zangeres Billie Eilish heeft voor de eerste keer in bijna twee jaar tijd haar haarkleur veranderd. Dat was de langste tijd dat de zangeres dezelfde haarkleur had. Maar nu gaat ze voor een drastische verandering. Een nieuw tijdperk is aangebroken, zo liet ze al weten en daarbij hoort dus ook een nieuwe look.

Blonde Billie

Afgelopen zondag werden de Grammy’s uitgereikt. Daar mocht Billie twee awards in ontvangst nemen, waaronder de felbegeerde Grammy voor Record of the Year. Tijdens de show waren er al geruchten over een nieuwe haarkleur van de zangeres. Fans merkten toen op dat Billie constant hoofddeksels droeg en dat haar haar er voller uitzag dan normaal. Daardoor vermoedden ze dat de zangeres tijdens de prijsuitreiking een pruik droeg. En nu krijgen ze gelijk.

Op Instagram deelde Billie eerst een filmpje waarop ze haar nieuwe blonde haardos in de lucht zwiert. Daarna deelde ze ook nog een foto waarop we haar nieuwe haarkleur en snit nog wat beter kunnen zien. Het is een hele transformatie, maar Billie ziet er nog steeds stralend uit.

“Mentaal stabiel”

In december reageerde Billie nog op een comment op haar Instagram die zei: “Grashoofd heeft een nieuwe kleur nodig”. Billie zei toen: “Dat heeft niet meer depressief zijn, wees alsjeblief blij voor mij. Dit is het langste dat ik dezelfde haarkleur had sinds ik 13 was en dat is mentale stabiliteit en groei. Laat me met rust.”

Maar daarna reageerde Billie ook dat ze haar haar binnenkort zou veranderen. “Ik ga mijn haar veranderen wanneer de documentaire uit is. Het zal het einde van een tijdperk zijn, dus zal ik jullie een nieuw tijdperk geven.” En dat nieuwe tijdperk is nu dus aangebroken. De documentaire Billie Eilish: The World’s A Little Blurry verscheen op 26 februari op Apple TV+. Dus komt Billie nu haar belofte na. Wij willen niet weten hoeveel uren ze bij de kapper heeft moeten zitten om het groen en zwart uit haar haar te krijgen, maar het eindresultaat mag er wezen.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…