Docu ‘Billie Eilish: The World’s A Little Blurry’ krijgt nieuwe trailer

Eind deze maand verschijnt Billie Eilish: The World’s A Little Blurry op Apple TV+. Voor die documentaire werd zangeres Billie Eilish gevolgd van haar slaapkamer tot op de grootste podia ter wereld. We krijgen Billie te zien als wereldster op het podium, maar ook als “normale” tiener.

Zangeres Billie Eilish krijgt binnenkort haar eigen documentaire op Apple TV+. De documentaire, Billie Eilish: The World’s A Little Blurry genaamd, heeft nu een nieuwe trailer gekregen. En daarin krijgen we te zien wat we mogen verwachten.

Billie Eilish: The World’s A Little Blurry

Billie Eilish is nog maar 19 jaar oud, maar toch mag ze zich al bij de grootste artiesten ter wereld rekenen. De zangeres woont nog steeds in haar ouderlijk huis, waar ze samen met haar broer Finneas muziek maakt in haar slaapkamer. Het is een interessant verhaal en dus perfect voor een documentaire.

De documentaire van Apple TV+ werd geregisseerd door R.J. Cutler. In de nieuwe trailer zien we Billie, met haar natuurlijke haarkleur, in haar slaapkamer terwijl ze samen met haar broer werkt aan haar debuutalbum. Maar we zien haar ook op de Grammy’s van 2020 waar ze vijf beeldjes in ontvangst mocht nemen. Hoe ze van haar slaapkamer naar de Grammy’s ging, zullen we in de documentaire uitgebreid te zien krijgen.

Maar we krijgen ook diepgaande interviews te horen, waarbij Billie dieper ingaat op haar mentale gezondheid. Want als 13-jarige doorbreken, heeft uiteraard een grote impact op je leven.

Bekijk hier de nieuwe trailer voor Billie Eilish: The World’s A Little Blurry:

Billie Eilish: The World’s A Little Blurry verschijnt op vrijdag 26 februari op Apple TV+.

Meer
Lees meer...