De documentaire over Billie Eilish van AppleTV+ heeft een nieuwe trailer én een releasedatum

Ook AppleTV+ wil meer en meer een speler worden om rekening mee te houden in het streaminglandschap. Eén manier waarop ze dat willen doen, is door het produceren van muziekdocumentaires. Alleen al dit jaar waren er films over Beastie Boys en over Bruce Springsteen, volgend jaar lanceren ze een documentaire over het popfenomeen Billie Eilish.

Billie Eilish: The World’s A Little Blurry heeft nu een tweede trailer en een releasedatum meegekregen: we weten nu dat de film zal verschijnen op 26 februari. De nieuwe trailer belooft ons een echte blik achter de schermen: Billie die haar rijbewijs haalt, Billie die haar verjaardag viert, Billie die gewoon thuis is, waar ze geen superster is.

Maar uiteraard krijgen we ook beelden van Billie Eilish, de superster. Het blijft indrukwekkend: nog altijd is ze amper 18 jaar, maar ze heeft al 5 Grammy’s op haar naam staan, 141 nominaties voor diverse prijzen en 19 songs in de Amerikaanse hitparade. Dan mag je met recht en reden spreken over een fenomeen. Wij gaan alvast kijken op die 26e februari.

Meer
Lees meer...