Documentaire ‘Billie Eilish: The World’s A Little Blurry’ binnenkort te zien op Apple TV+

Apple heeft vandaag zijn langverwachte documentaire over het popfenomeen Billie Eilish aangekondigd. Billie Eilish: The World’s A Little Blurry verschijnt in februari 2021 op Apple TV+ en in een beperkt aantal cinema’s.

Billie Eilish is nog altijd maar 18 jaar, maar wist toch al uit te groeien tot een wereldwijd fenomeen. De Amerikaanse artieste brak vorig jaar door met haar debuutalbum ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go?’. Sindsdien scoorde ze niet alleen met haar muziek, maar groeide ze ook uit tot het icoon van een hele generatie jonge fans.

Sindsdien werkte Eilish onder andere samen met Calvin Klein voor een reclamecampagne. Daarin sprak ze zich ook uit tegen bodyshaming. Ondertussen werkte de artieste ook al samen met kunstenaar Takashi Murakami voor een kledinglijn. Recent bracht ze nog samen met gitaarmerk Fender een gepersonaliseerde ukelele op de markt.

Archiefbeelden

Reden genoeg om een documentaire te maken over Billie Eilish dus. Apple werkt daarvoor samen met Interscope Films, Darkroom, This Machine en Lighthouse Management & Media. Regisseur van dienst is R.J. Cutler, bekend van The War Room, If I Stay en The September Issue.

De documentaire Billie Eilish: The World’s A Little Blurry gaat onder andere over haar succesjaar 2019. Toen won de jonge zangeres vijf Grammy Awards. In de korte teaser trailer zien we ook een beeld van een jonge Billie Eilish, dus waarschijnlijk bevat de docu nog meer archiefbeelden van de familie Eilish.

De Apple Original-documentaire over Billie Eilish is vanaf februari 2021 te zien op Apple TV+ en in beperkte cinema’s.

Bekijk de trailer van Billie Eilish: The World’s A Little Blurry

Meer
Lees meer...