Left Right
scrollTop top

Billie Eilish droeg zes weken een pruik om blond haar te verbergen


Billie Eilish GRammy Awards 2021
© Billie Eilish met een hoofddeksel én een pruik op de voorbije Grammy Awards – Bron: Isopix

Billie Eilish verraste vorige week iedereen door haar kenmerken zwart-fluogroene lokken te hebben ingeruild voor blond haar. Maar nu blijkt dat de zangeres al heel wat langer met dat nieuwe kapsel rondliep. De voorbije weken droeg ze dan maar een pruik tot ze helemaal klaar was voor haar blonde lokken.

Het was met een korte video op TikTok dat Billie Eilish bevestigde wat veel fans al langer vermoedden. In die video zien we namelijk hoe de zangeres kort even de zwart-fluogroene pruik van haar hoofd tilt. “Dit zat in mijn drafts, LOL, mijn haar was al twee maanden blond”, schreef Billie Eilish onder de video.

@billieeilish

♬ Lo Vas A Olvidar – Billie Eilish & ROSALÍA

Pruik op Grammy’s

De eerste vermoedens dat Billie Eilish rondliep met een pruik kwamen er na de Grammy Awards. De zangeres droeg daar namelijk constant hoofddeksels. Bovendien zag haar haardos er voller uit dan we gewoon zijn van de afgelopen jaren.

De reden waarom Billie Eilish pas vorige week met een eerste foto van haar blond kapsel naar buiten kwam, is vrij eenvoudig. Het duurt namelijk enkele weken voor je zo’n zwart-fluogroene haren kan omtoveren in blonde haren.

Lang proces

Dat blijkt ook uit een nu verwijderde timelapse van dat proces dat haar haarstyliste Lissa Renn op Instagram deelde. “Het proces duurt, als je het goed doet, echt zes weken om al het zwart uit haar punten te krijgen zonder het te beschadigen, samen met haar volgens mijn strikte haarverzorgingsregime. We hielden eigenlijk ook van alle stadia van het veranderen van de kleur, maar het eindresultaat is *vuuremoji*“, schreef ze daarbij volgens Vanity Fair.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…