Taylor Swift voegt 14 extra stops toe aan Europese tour, Paramore wordt openingsact

Volgend jaar komt Taylor Swift met haar ‘The Eras Tour’ naar Europa. Het ging daarbij om 34 concerten in 18 steden in 12 verschillende landen. Daar zijn nu nog eens 14 stops bijgekomen. Daarnaast maakte Taylor Swift ook de openingsact van haar concerten in Europa bekend. Niemand minder dan Paramore zal de shows openen.

Vandaag kwamen heel wat fans van Taylor Swift te weten of ze volgende week tickets zullen kunnen kopen voor de Europese stops van ‘The Eras Tour’. Er was enorm veel vraag naar tickets, waardoor veel mensen op de wachtlijst belandden, maar Taylor Swift heeft nog eens 14 nieuwe stops toegevoegd aan de tour waardoor er dus toch meer fans de kans zullen krijgen om haar live aan het werk te zien.

14 nieuwe stops

De Europese tak van The Eras Tour is nog wat langer geworden. Taylor Swift heeft namelijk 14 extra shows toegevoegd. het gaat daarbij uitsluitend om extra shows in steden waar ze al shows had aangekondigd.

Concreet komen er een vierde show in Parijs op 12 mei 2024. Stockholm krijgt een derde concert op 19 mei. In Lissabon wordt een extra show toegevoegd op 25 mei. Ook Lyon krijgt een extra concert op 3 juni 2024. De Britse tak van de tour is ook langer geworden met extra concerten in Edinburgh op 9 juni, Liverpool op 13 juni en Londen op 23 juni 2024. Vervolgens krijgt ook Dublin een derde concert op 30 juni. Amsterdam krijgt eveneens een derde show op 4 juli. Milaan krijgt een tweede concert op 14 juli. Voor Gelsenkirchen in Duitsland worden er zelfs twee shows toegevoegd. Op 17 en 19 juli. Warschau krijgt een extra concert op 1 augustus 2024 en Wenen, tot slot, mag Taylor Swift nog een derde keer verwelkomen op 8 augustus 2024.

Paramore

En er is nog meer goed nieuws. Want Taylor Swift heeft ook haar openingsact aangekondigd. Paramore zal de Europese shows van The Eras Tour openen. Dat is een bijzondere opener want Taylor Swift en Paramore-frontvrouw Hayley Williams zijn al vriendinnen sinds ze tieners waren.

Bekijk hier de aankondiging van de nieuwe data én de openingsact:

Meer
Lees meer...