Taylor Swift voegt nieuwe datums toe aan haar Europese tour

Vorige week maakte zangeres Taylor Swift nieuwe datums voor haar ‘The Eras Tour’ bekend. In 2024 zal ze te zien zijn in onder andere Zuid-Amerika, Azië, Oceanië én Europa. Tijdens haar Europese tour stopt ze in 18 verschillende steden, maar omdat de interesse zo immens groot is, heeft ze er alvast enkele datums aan toegevoegd. Daarbij zit nog steeds geen concert in België.

Nadat Taylor Swift al maanden viraal gaat op TikTok met haar ‘The Eras Tour’ in de Verenigde Staten, krijgen ook Europese fans eindelijk de kans om haar aan het werk te zien. De zangeres maakte namelijk vorige week de datums en locaties bekend voor haar wereldtour.

Omdat de organisatie voorbereid was op gigantisch veel interesse, werkten ze met registraties. Zo moesten fans zich per stad registreren om later een pre-sale link te kunnen ontvangen. In sommige steden ligt dat aantal registraties nu zo hoog dat de zangeres alvast datums heeft toegevoegd.

The Eras Tour

Tijdens haar nieuwe tour brengt Taylor oude hits, maar ook nieuwe songs van haar drie laatste albums. Die drie albums kwamen namelijk de laatste drie jaar uit, waardoor de zangeres nog niet de kans kreeg om afzonderlijk op tour te gaan. Wie al eens TikTok opendoet, weet ook dat Swift elk concert enkele surprise songs speelt. Dat zijn meestal songs van de oude albums die ze opnieuw uitbracht.

Na een volledige tocht door de Verenigde Staten, is het in 2024 dus ook eindelijk aan Europa. Bij de eerste bekendmaking kwam Amsterdam als enig land uit de Benelux op de planning. Daar speelt Swift in de Johan Cruijff ArenA. Dat ook Belgen enorm graag wilden dat de zangeres naar hun land komt, werd meteen duidelijk in het aantal registraties. Volgens verschillende bronnen zouden er namelijk meer dan 4 miljoen mensen zijn die zich hebben aangemeld voor de concerten in de Nederlandse hoofdstad.

Extra datums

Ook in andere steden was de registratie enorm. Een aantal extra datums kon dus ook niet achterblijven. Die heeft de zangeres nu ook officieel gedeeld op haar account. Daarbij horen 8 extra datums in 8 steden: Parijs, Stockholm, Zürich, Hamburg, München, Warschau, Wenen en Londen.

Ondanks de grote interesse in Amsterdam, krijgt die stad er dus nog geen extra datum bij. Daarnaast is het ook niet langer mogelijk om je als fan nog te registreren voor de Europese pre-sale en kan je dus geen extra stad aan je lijstje meer toevoegen. Al blijft de hoop bij sommigen op een datum op Werchter, net als Harry Styles dit jaar, nog steeds groot.

Meer
Lees meer...