Taylor Swift kondigt Europees luik ‘The Eras Tour’ aan zonder stop in België

Het is zover. Na weken van speculeren heeft Taylor Swift eindelijk nieuwe datums toegevoegd aan haar ‘The Eras Tour’. In 2024 zal ze te zien zijn in onder andere Zuid-Amerika, Azië, Oceanië én Europa. Tijdens haar Europese tour stopt ze in 18 verschillende steden, maar daar zit geen enkele Belgische locatie bij.

Nadat Taylor Swift al maanden viraal gaat op TikTok met haar ‘The Eras Tour’ in de Verenigde Staten, krijgen ook Europese fans eindelijk de kans om haar aan het werk te zien. De zangeres maakte namelijk zonet de datums en locaties bekend voor haar wereldtour. De dichtste locaties voor Belgische fans zijn Amsterdam, Gelsenkirchen en Parijs.

The Eras Tour

Nadat het coronavirus ervoor zorgde dat Taylor Swift met haar ‘Lover Tour’ niet te zien was op de wei van Werchter in 2020, is het België opnieuw niet gegund. Bij de bekendmaking van het Europese luik van haar ‘The Eras Tour’, zitten namelijk maar twee concerten in de Benelux. Die twee concerten gaan op 5 en 6 juli 2024 door in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam.

Tijdens haar nieuwe tour brengt Taylor oude hits, maar ook nieuwe songs van haar drie laatste albums. Die drie albums kwamen namelijk de laatste drie jaar uit, waardoor de zangeres nog niet de kans kreeg om afzonderlijk op tour te gaan. Wie al eens TikTok opendoet, weet ook dat Swift elk concert enkele surprise songs speelt.

18 steden

En hoewel België niet op de planning staat, zijn er maar liefst 18 steden waar Taylor Swift wel halthoudt. Haar Europese reis start op 9 mei 2024 in Parijs. Daarna staan Stockholm, Lissabon, Madrid, Lyon, Edinburgh, Liverpool, Cardiff, Londen, Dublin, Amsterdam, Zürich, Milaan, Gelsenkirchen, Hamburg, Munchen, Warschau en Wenen op het programma. Afsluiten doet ze opnieuw in het Wembley Stadium in Londen op 17 augustus.

Wie tickets wil kopen, moet zich per stad op voorhand registreren op de site van Ticketmaster. Alleen dan krijg je uiteindelijk toegang tot de officiële ticketverkoop.

Meer
Lees meer...