Fans Taylor Swift kopen pampers om “niets van het concert te moeten missen”

Zangeres Taylor Swift is al een tijdje aan haar ‘The Eras Tour’ bezig. Op dit moment trekt de Amerikaanse zangeres door haar thuisland om er voor uitverkochte zalen en stadions op te treden. Dat de tickets voor de tour enorm geliefd waren, dat werd al duidelijk bij de verkoop. Maar fans met een ticket vinden nu ook manieren om zéker niets te missen van het concert.

Taylor Swift is zonder twijfel een van de populairste artiesten van het laatste decennium. Doordat ze door de uitbraak van het coronavirus haar ‘Lover Tour’ in het water zag vallen, was het dus tot dit jaar wachten. Sinds Lover bracht ze wel nog drie nieuwe albums uit én releasete ze ook nog eens nieuwe versies van drie oudere albums. Genoeg voor een goedgevuld concert dus.

Omdat fans zo lang moesten wachten op nieuwe concerten, was het dan ook gekkenwerk om aan een ticket te geraken voor haar ‘The Eras Tour’. De gelukkigen willen er dan ook zeker van zijn dat ze niets van het concert missen eens ze er staan. En daar hebben de die hards een heel opvallende oplossing op gevonden: een pamper.

The Eras Tour

Al sinds de aankondiging van ‘The Eras Tour’ was het een grote hype. Bij de verkoop van de tickets in de Verenigde Staten – ook meteen de enige plek waar Swift momenteel op tournee is – liep het al meteen mis. Tijdens de voorverkoop kregen heel wat fans te maken met foutmeldingen, mandjes die plots leeg waren, presale-codes die niet meer werkten en mensen die uit de wachtrij werden gegooid.

Wanneer het wél lukte om binnen te geraken, kregen de fans ook nog eens te maken met de dynamische prijzen van Ticketmaster. Dat is een systeem waarbij de ticketprijzen evolueren naarmate de vraag. Sommige fans betaalden dus stukken van mensen om een zitje in de zaal of het stadion te bemachtigen.

Niets missen

Het valt dan ook te begrijpen dat fans helemaal niets willen missen van het concert. Maar sommigen gaan daar wel heel ver in. Zo gaan er al enkele weken video’s, TikToks en tweets de ronde waarin Swifties vertellen dat ze zich een pamper voor volwassenen hebben aangeschaft.

Veel van die video’s zijn ondertussen al verwijderd. Toch vertellen andere fans nog steeds trots over welke pamper ze precies kochten, hoe ze het onder hun outfit lieten passen én hoe de ervaring was. “Ik ga een pamper voor volwassenen kopen, want ik wil geen minuut missen”, klinkt het bij een fan. “Dus voor de geïnteresseerden, ik heb er nog 17 over voor de show in Dallas.”

Bekijk hier enkele video’s:

@screenshothq Swifties truly are the most dedicated fan base #taylorswift #erastour #speaknowtaylorsversion #tserastour #swifttok #erastourchicago ♬ original sound – sped up audios 👏
@therealkatherine hit me up for the adult diaper plug 😂😂 #erastour #taylorswift #taylornation @taylorswift @taylornation #houstontaylorswift #erastourhouston ♬ original sound – katherine | latina creator
@chloeevansj

The dedication of her super fans is a different level

♬ original sound – Chloë
Meer
Lees meer...