Fan van Taylor Swift probeert gebruikte contactlenzen “die Taylor gezien hebben” te verkopen voor 10.000 dollar

Taylor Swift is op dit moment bezig met haar ‘The Eras Tour’. Veel fans hebben haar zo al live aan het werk gezien. Maar eentje probeerde er nog heel wat aan te verdienen. Een fan van Taylor Swift probeerde namelijk om de contactlenzen die die droeg tijdens het concert te verkopen aan een woekerprijs. Die prijs verantwoordde de verkoper omdat “de lenzen Taylor Swift gezien hadden”.

Als je nog niet de kans hebt gekregen om Taylor Swift live aan het werk te zien, kan je nu contactlenzen kopen die dat wel al hebben gedaan. Al zal je daarvoor wel diep in de buidel moeten tasten.

10.000 dollar

Enkele dagen geleden verscheen er een opvallende post op het platform Depop. Het ging om twee gebruikte contactlenzen waarvoor de eigenaar maar liefst 10.000 dollar (9.215 euro) vraagt. De reden voor dat prijskaartje is dat de lenzen Taylor Swift gezien hebben tijdens haar ‘The Eras Tour’.

In het verleden verschenen er al zakjes met lucht van optredens of confetti die tijdens een concert in de lucht werd geschoten op sites als eBay waarbij er gigantische bedragen voor gevraagd werden. Maar de lenzen zijn wel een compleet nieuw aandenken aan een concert.

Gemengde reacties

Op Twitter reageerden heel wat fans van Taylor Swift al op het bijzondere aanbod. De meesten vinden het hilarisch, waarbij de verkoper complimenten krijgt voor haar neus voor business. Anderen vinden het dan weer compleet gestoord om zoveel geld te vragen voor de lenzen.

Bij de reacties zitten ook heel wat mensen die vermoeden dat het hierbij gaat om een sarcastische post op Depop en dat de verkoper helemaal geen geld wil slaan uit de lenzen, maar vooral reacties wilde uitlokken. Niet veel later bevestigde de verkoper (abby k) dit ook zelf via de bio van haar Depop-account. “LMAO, het was een mop”, staat daar nu te lezen.

https://twitter.com/sonico_emilio/status/1656608866581217280?s=20
Meer
Lees meer...