Taylor Swift zou opnieuw liefde gevonden hebben bij frontzanger van ‘The 1975’

Een maand nadat zangeres Taylor Swift (33) haar relatie publiekelijk verbrak met acteur Joe Alwyn (32), heeft ze opnieuw de liefde gevonden. De twee hebben zes jaar gedatet, maar maakten samen de beslissing om uit elkaar te gaan. Ondertussen zou de zangeres opnieuw de liefde gevonden hebben bij Matty Healy (34), frontzanger van The 1975. Dat vertelde een insider aan het blad The Sun.

Na zes jaar zetten Taylor Swift en Joe Alwyn een punt achter hun relatie. Weinig mensen wisten dat Taylor een relatie had aangezien ze er bewust voor koos die privé te houden. Nu wil de zangeres het helemaal anders aanpakken en zich niet verstoppen. Daarom zou Taylor volgens de betrouwbare bron haar prille relatie bekendmaken tijdens haar optreden in Nashville dit weekend.

London boy

Het lijkt erop dat TayTay een type heeft want na zes jaar te daten met de Londonse acteur Joe Alwyn, kiest ze opnieuw voor een London boy. Volgens de geheime bron in The Sun zijn Matty Healy en de zangeres al twee maanden aan het daten. En dat kan voor sommige fans wat vragen opwekken over de tijdlijn van de voorbije gebeurtenissen. “Er was geen overlap met haar vorige relatie. Hoewel haar break-up pas vorige maand bekend werd, gingen de twee eigenlijk al in februari uit elkaar. Taylor ging dus niet vreemd op Joe met Matty”, vertelt de bron.

De twee hebben in 2014 ook heel kort een relatie gehad, maar dat draaide niet zo goed uit. “Tien jaar geleden probeerden ze al eens samen te zijn, maar de timing was gewoon fout. Nu is het nog wat vroeg, maar ze zijn halsoverkop verliefd”, klinkt het. En ondanks dat ze beiden op tour zijn, zou de timing nu wel beter zijn: “Doordat ze alle twee internationale sterren zijn en veel reizen, hebben ze veel begrip voor elkaars situatie. Tot nu toe videobellen ze vooral, maar Taylor kan niet wachten om Matty opnieuw te zien.”

Fans ontevreden

En ondanks het heugelijke nieuws, is niet iedereen even tevreden. Sommige fans stellen zich vragen over de correctheid van het verhaal. Er gingen enkele weken geleden nog roddels rond over Taylor en de formule 1-coureur Fernando Alonso. De twee zouden volgens verschillende bronnen aan het daten zijn en Fernando zelf speelde erop in aan de hand van TikToks met verborgen hints.
Ook de nieuwe vlam Matty Healy wekt bezorgdheden op. De zanger lag recentelijk nog onder vuur nadat hij verschillende fans tongkuste en aan hun vingers zoog tijdens zijn optredens.

Meer
Lees meer...