Taylor Swift: Dit is hoeveel tickets voor ‘The Eras Tour’ in Europa zouden kunnen kosten

Gisteren maakte Taylor Swift eindelijk nieuwe datums voor haar ‘The Eras Tour’ bekend. Op dit moment is de zangeres nog dagelijks te zien in de Verenigde Staten, maar in 2024 is het dus ook de beurt aan Europa. En omdat ze daarbij (nog) geen stop in België heeft gepland, zijn de grootste fans alvast van plan om naar Amsterdam of Parijs uit te wijken. Een fan op Twitter heeft alvast een idee gegeven van hoeveel de tickets zouden kunnen kosten.

Nadat Taylor Swift al maanden viraal gaat op TikTok met haar ‘The Eras Tour’ in de Verenigde Staten, krijgen ook Europese fans eindelijk de kans om haar aan het werk te zien. De zangeres maakte namelijk gisteren de datums en locaties bekend voor haar wereldtour. Daarvoor liep zelfs de registratie voor pre-sale al stroef. Zo was het voor de shows in Londen, Parijs en Amsterdam al meer dan een uur wachten op bevestiging.

‘The Eras Tour’

Geen Taylor in België volgend jaar. Althans, als we de huidige planning van Taylor Swift mogen geloven. Volgende zomer staat de zangeres in zowat alle West-Europese landen, maar daar zijn wij dus niet bij. Het staat dus vast dat heel wat fans de oversteek zullen maken naar het Verenigd Koninkrijk of de auto zullen nemen naar Frankrijk, Nederland of Duitsland.

Tickets zijn pas beschikbaar binnen twee weken, maar toch konden fans zich gisteren al registreren om op die datum ook echt toegang te krijgen tot de verkoop. Hoeveel de tickets dan precies zullen kosten, is ook nog een groot vraagteken. Al heeft een Australische fan gisteren alvast een idee gegeven van hoeveel het zou kunnen zijn.

Prijzen

In het nieuwe luik van de tour, zitten ook enkele datums in Australië. Daar zijn de ticketprijzen al bekend, wat ervoor zorgde dat een van de Australische fans op Twitter de prijzen alvast heeft omgezet in euro. “Gebaseerd op Australische prijzen … dit is wat het zou zijn in euro (als de prijzen hetzelfde blijven)”, staat er geschreven. Het is dus best mogelijk dat de prijzen nog zullen afwijken, maar hiermee hebben fans alvast een idee.

De goedkoopste tickets zouden op deze manier 49,65 euro kosten. De tweede goedkoopste zijn dan al meteen 74,51 euro. Daarna lopen de normale tickets per zone op tot 236,07 euro. Voor VIP-tickets betaal je natuurlijk nog wat meer. Die beginnen bij 217,43 euro. De duurste It’s been a long time coming-tickets kosten maar liefst 776,68 euro. Daarbij krijg je eerder toegang tot het stadion en de VIP-ruimte, krijg je heel wat merchandise, enzovoort. Of de prijzen in Europa ook echt vergelijkbaar zullen zijn, valt af te wachten.

Meer
Lees meer...