Concertfilm ‘The Eras Tour’ van Taylor Swift komt ook naar België en je kan nu tickets kopen

Goed nieuws voor de fans van Taylor Swift. Binnenkort kan je in de Kinepolis namelijk gaan kijken naar de concertfilm van ‘The Eras Tour’, haar grote wereldtournee die momenteel bezig is. Tickets voor die voorstellingen zijn nu al te koop.

The Eras Tour‘ van Taylor Swift is een van de grootste concerttours ooit. Het Amerikaanse luik van die tour, bestaande uit 53 optredens, zit er sinds vorige maand op. Later dit jaar trekt Taylor Swift nog naar Latijns-Amerika om in 2024 Azië, Australië, Europa en opnieuw Noord-Amerika aan te doen.

In het Europese luik van haar tour laat Taylor Swift ons land links liggen. Fans van de Amerikaanse zangeres moeten dus naar het buitenland om haar aan het werk te zien. Voor wie dat niet ziet zitten, is er nu ook een andere oplossing.

Taylor Swift: The Eras Tour

Vorige maand raakte namelijk bekend dat er een concertfilm gemaakt wordt van ‘The Eras Tour‘. Die was aanvankelijk enkel in de Verenigde Staten aangekondigd en bleek daar meteen een enorm succes. Nu volgt het nieuws dat de film Taylor Swift: The Eras Tour naar meer dan 100 landen wereldwijd komt.

In België zal de concertfilm van Taylor Swift te zien zijn in de filialen van Kinepolis in Antwerpen, Braine, Brugge, Brussel, Gent, Hasselt, Kortrijk, Leuven, Oostende, Rocourt en Palace Liège. Taylor Swift: The Eras Tour gaat daar in première op 13 oktober en zal vier weken te zien zijn. Tickets zijn vanaf vandaag te koop. Voor volwassenen betaal je symbolisch 19,89 euro, verwijzend naar haar album dat binnenkort opnieuw uitkomt als ‘1989 (Taylor’s Version)‘.

Meer
Lees meer...