‘Renaissance: A Film By Beyoncé’ krijgt wereldwijde release in december

Het jaar zit er bijna op, maar toch komen er nog heel wat fijne filmprojecten aan. Begin deze maand maakte zangeres Beyoncé bekend dat ook zij haar ‘Renaissance World Tour’ naar de bioscoop zal brengen. Die film gaat op 1 december in première. Nu is ook bekendgemaakt dat de film wereldwijd op dezelfde datum te zien zal zijn. We kunnen Renaissance: A Film By Beyoncé dus ook bij ons verwachten.

2023 lijkt het jaar van de concertfilms te worden. Deze maand kwam Taylor Swift al met Taylor Swift: The Eras Tour naar bioscopen over de hele wereld en nu volgt ook Beyoncé. Zij was – in tegenstelling tot Swift – wel live in België te zien met haar ‘Renaissance World Tour’. Maar nu krijgen de fans dus nog eens een kans om haar concert te bekijken.

‘Renaissance’

In september sloot Beyoncé haar ‘Renaissance World Tour’ af in Kansas City in de Verenigde Staten. De tour duurde in totaal ongeveer vijf maanden en bracht haar naar plekken over de hele wereld. Afgelopen lente was ze ook twee keer in het Koning Boudewijnstadion in Brussel te zien. Tickets voor dat concert vlogen de deur uit, waardoor niet iedereen de kans kreeg haar live te zien.

Fans krijgen nu dus nog eens een kans om haar concert te zien. De zangeres werkt namelijk aan Renaissance: A Film By Beyoncé zodat elke fan haar binnenkort van dichtbij kan zien. Net zoals Taylor Swift brengt ook Beyoncé haar film uit in de bioscoop.

Wereldwijd

Hoewel het bij de aankondiging nog niet bekend was of de film ook buiten de Verenigde Staten te zien zou zijn, is daar nu meer nieuws over. Renaissance: A Film By Beyoncé gaat namelijk wereldwijd in première op dezelfde dag: 1 december. Vanaf dan zullen fans van overal dus de kans krijgen om het concert te gaan bekijken.

In tegenstelling tot Taylor Swifts film, lijkt het erop dat we bij Beyoncé wel een blik achter de schermen zullen krijgen. Of Queen B voor dezelfde spontane dansmomenten zal zorgen in de bioscoop, valt af te wachten.

Bekijk de trailer voor Renaissance: A Film By Beyoncé hier:

https://www.youtube.com/watch?v=AqjPzq3uYXQ

Renaissance: A Film By Beyoncé is vanaf 1 december te zien in de bioscoop.

Meer
Lees meer...