‘Big Brother’: Basiri krijgt verrassing van het thuisfront voor z’n verjaardag

Basiri vierde vandaag z’n verjaardag in het Big Brother-huis. Daarbij moest hij het dus zonder z’n vrienden en familie doen. Maar dankzij een vliegtuigje waren ze er toch bij. Het werd een ontroerend moment voor Basiri, die z’n tranen niet kon onderdrukken.

In Big Brother zitten de deelnemers in totaal maximum 100 dagen opgesloten in een huis. Daarbij horen ze weinig tot niets van het thuisfront en dat voelen ze de ene dag al wat meer dan de andere. Basiri vierde z’n verjaardag in het Big Brother-huis en dat is natuurlijk iets dat je normaal met je vrienden en familie viert. Maar met de hulp van een vliegtuigje konden zij er toch “bij zijn” op de speciale dag van Basiri.

Basiri

Basiri vierde vandaag z’n 24ste verjaardag en dat moest hij zonder z’n vrienden en familie doen. Maar zij vonden een manier om hem toch een gelukkige verjaardag te wensen. In een fragment van Big Brother is te zien hoe Basiri door Big Brother naar buiten wordt geroepen. Hij krijgt daarbij ook de boodschap dat hij naar boven moet kijken.

Samen met de andere bewoners gaat Basiri naar buiten, waar ze al snel te weten komen waarom hij naar boven moest kijken. Er komt namelijk een vliegtuigje voorbij gevlogen met een banner. Op die banner staat te lezen: “Happy birthday, Basiri. We miss you“. Basiri krijgt zo voor de eerste keer in meer dan twee weken nieuws van het thuisfront en dat maakt duidelijk impact op hem. Zo kan hij z’n tranen niet bedwingen.

Bekijk hier het fragment van Big Brother:

Van maandag tot vrijdag verschijnt er elke avond om 22.15 uur een dagoverzicht van Big Brother op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...