‘Big Brother’: Akelige gil bezorgt bewoners schrik van hun leven

Het Big Brother-huis staat vandaag in het teken van Halloween en het belooft dus een griezelige dag te worden voor de bewoners. Zij mogen zelf het huis versieren, maar daarbij hebben de Halloweenspullen wel enkele creepy verrassingen in huis die sommigen compleet gek maken.

Big Brother draait deze week helemaal rond feestdagen. Zo vierden de bewoners twee dagen geleden Kerstmis en is het nu tijd voor de volgende feestdag: Halloween. Die feestdag begint met een akelige gil door de boxen in heel het huis en de tuin, iets wat iedereen meteen enorm doet schrikken.

Ashley

Daarna krijgen de bewoners te horen dat ze zelf het huis mogen omtoveren in het Halloween-thema. De spullen daarvoor staan in de voorraadkamer. Het gaat onder andere om spinnenwebben, skeletten, maar ook enkele griezelige poppen. Niet iedereen lijkt even grote fan te zijn van het nieuwe thema, maar toch wordt het volledige huis versierd.

Vooral de vele Halloween-poppen blijken zeer eng te zijn, want de teksten die ze afratelen zijn gepersonaliseerd. Daarbij lijken de poppen zich vooral te focussen op Ashley. Te pas en te onpas hoort zij haar naam geroepen worden in de meest akelige stemmen. “Ik ga vannacht niet durven slapen”, klinkt het. Benieuwd wat deze avond nog in petto heeft voor de bewoners.

Bekijk hier het fragment uit Big Brother:

Big Brother is van maandag tot en met vrijdag elke avond om 22.15 uur te zien op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...