‘Big Brother’: Bezoek van familie – met frietjes – zorgt voor tranen bij Danny

Big Brother is ondertussen al meer dan twee maanden bezig en dus wordt het gemis van familie en vrienden steeds groter. Dat is ook het geval bij Danny. Hij kreeg deze week tijdens een Freeze zijn familie op bezoek, maar kon hen jammer genoeg niet vastpakken.

De finale van Big Brother komt in zicht, maar dat wil ook zeggen dat de overgebleven bewoners al zeer lang afgesloten zitten van de buitenwereld. Heel af en toe verrassen de makers gelukkig de bewoners wel met een foto of zelfs een bezoekje van vrienden en/of familie. Dat laatste was ook het geval bij Danny, al gebeurde het bezoek in een Freeze. Hij kon daardoor enkel in stilte toekijken.

Frietjes

De familie van Danny kwam overigens niet met lege handen. “Zoals iedere vrijdag eten we frietjes. En we hebben sauzen mee van oma en opa, en we hebben curryworsten mee, en patatjes en lekkere sausjes”, horen we iemand zeggen. “Balletjes in tomatensaus en stoofvlees, speciaal voor jou gemaakt”, vult een ander familielid van Danny aan. “We missen je heel erg, jongen. Geniet ervan!”, besluit zijn dochter.

Al die bekende gezichten en mooie woorden zorgen ervoor dat Danny in tranen uitbarst. Nadat zijn familie het huis opnieuw verlaten heeft, komen de bewoners meteen naar Danny toe. Een deel pakt Danny meteen vast, terwijl anderen vooral enthousiast lijken door de aanwezige frietjes.

Bekijk hier het fragment uit Big Brother:

Big Brother is van maandag tot en met vrijdag elke avond om 22.15 uur te zien op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...