‘Big Brother’: Foto van zoontje doet Tom in tranen uitbarsten

Big Brother is ondertussen al meer dan een maand bezig en dat begint duidelijk door te wegen op de bewoners. Zo zitten er in het huis heel wat bewoners met kinderen en voor hen is het gemis vaak extreem zwaar. Vooral Tom heeft het heel zwaar. Hij kreeg van de kijkers een persoonlijk item, namelijk een foto van zijn zoontje en zijn moeder, en dat zorgt voor heel veel emoties.

De bewoners vierden eerder deze week Halloween en daarbij hoorde ook een verkleedpartij. Dat verkleden gebeurde niet zomaar, want de kijkers mochten stemmen wie zij de mooiste vonden tijdens dat feest. De winnaar van de online poll kreeg meteen ook een persoonlijk item.

De winnaar van die poll was Tom en hij kreeg dus een persoonlijk item, namelijk een foto van zijn zoontje Fil en zijn mama. “De twee belangrijkste personen in mijn leven”, horen we Tom zeggen. “Fil heeft ook echt een thuis bij mijn mama. Hij slaapt veel in de kamer waarin ik ben groot geworden en we hebben er zelfs samen tien maanden gewoond.”

“Ik ben met de mama van Fil vroegtijdig uit elkaar gegaan. Ik kan alleen maar ‘dank je’ zeggen tegen mijn mama voor alles wat zij doet in de opvoeding van Fil, om mij bij te staan en om er altijd te zijn als het nodig is. Zij en Fil zijn twee handen op één buik, dat maakt de band heel mooi”, legde Tom in tranen uit, waarna hij de kijkers bedankte om op hem te stemmen. “Hoe langer ik hier ben, hoe meer het beeld van mijn zoontje begint te vervagen, heb ik het gevoel.”

Bekijk hier het fragment van Tom in Big Brother:

Big Brother is van maandag tot en met vrijdag elke avond om 22.15 uur te zien op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...