Ashley stort in in ‘Big Brother’: “Herinner mij de stem van mijn kinderen niet meer”

Big Brother is ondertussen al meer dan een maand bezig en dat begint duidelijk door te wegen op de bewoners. Vooral Ashley heeft een zeer moeilijke dag. Zij mist haar kinderen heel hard en kan daardoor haar tranen niet meer bedwingen.

Hoewel Big Brother nog maar iets meer dan één maand bezig is, is het voor Ashley al een turbulente periode geweest. Zij was een van de allereerste genomineerden en moest aanvankelijk zelfs als eerste het huis verlaten en dat na amper één week. Omdat Sonja vlak daarna vrijwillig vertrok, mocht Ashley terugkeren. Maar ook de weken erna was Ashley zo goed als iedere keer genomineerd. Sindsdien krijgt ze wel telkens genoeg stemmen van de kijker waardoor Ashley nog steeds in Big Brother zit.

Kinderen

“Na zo’n nominatie is het altijd zwaar. Dat kost gewoon heel veel energie en er komt ook heel veel onzekerheid bij kijken. Maar daarnaast is het ook zo dat ik vandaag moest denken over mijn familie, mijn kinderen, mijn partner … En ik besef dat ik, als ik aan hen denk, hun stemmen niet meer kan herinneren zoals ze in het echte leven tegen mij zouden praten. Ik herinner me nog wel wat ze zeggen, maar hoe ze klinken, kan ik me niet meer voorstellen. Dat ben ik gewoon aan ’t vergeten, en dat vind ik best wel hard”, legt ze uit aan Big Brother in de dagboekkamer.

Bekijk hier het fragment van Ashley in Big Brother:

Big Brother is van maandag tot en met vrijdag elke avond om 22.15 uur te zien op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...