‘Big Brother’: Hoe gaat het nu tussen Dilano en Sabeau?

Dilano moest afgelopen weekend Big Brother verlaten. Daardoor zit zijn avontuur er nu op, maar krijgt hij wel de kans om opnieuw contact op te nemen met Sabeau. De twee waren close in Big Brother, maar hoe ziet hij het verder voor hen buiten het huis?

Nadat Dilano minder stemmen kreeg dan Alice en Danny zat zijn avontuur in Big Brother er dit weekend op. De jonge Nederlander moest daardoor afscheid nemen van maatje Jimmy, maar krijgt wel de kans om opnieuw contact op te nemen met Sabeau. Hoewel zij maar kort in Big Brother was, konden de kijkers toch zien dat er een duidelijke band met tussen Sabeau en Dilano.

Sabeau

In de studio vroeg Dilano al meteen om het telefoonnummer van Sabeau aan presentatrices Tatyana Beloy en Geraldine Kemper. Op de sociale media van Big Brother sprak Dilano daar verder over.

“Sabeau betekende in het huis heel veel voor mij. Wij trokken vanaf het eerste moment heel erg naar elkaar toe. We zijn best diep gegaan, vond ik voor mijn doen. Maar je wil niet alles blootgeven, omdat half Nederland en België ook meekijkt. Dus ik voelde dat het meer zou kunnen worden, maar je weet dat niet zeker want je zit in een spel en er wordt ook tactisch gespeeld. Het zou kunnen dat als alle prikkels terug zijn straks dat ik denk ‘leuk, maar that’s it‘”, besluit hij.

Big Brother is van maandag tot en met vrijdag elke avond om 22.15 uur te zien op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...