‘Big Brother’: Dit is de afvaller van deze week

Het is weer een beetje leger geworden in het Big Brother-huis. Zaterdagavond moest Dilano namelijk het programma verlaten tijdens de live-uitzending. Hij was genomineerd samen met Alice en Danny en kreeg de minste stemmen van de kijkers. Daardoor zit zijn avontuur erop.

Na het vrijwillige vertrek van Sonja en afvallers LenieArianaNouchkaBasiriDoriana, Sabeau en Ranohi was het aan een negende bewoner om Big Brother te verlaten. De kijker had daarbij de keuze tussen drie genomineerden: Dilano, Alice en Danny. Uiteindelijk kreeg Dilano de minste stemmen, waardoor zijn avontuur erop zit.

Dilano

“Ik weet niet goed wat ik ervan moet vinden. Ik hoop dat ik mocht blijven. Helaas is dat niet geval, maar ik heb negen supermooie weken gehad. Ik heb mijn ding kunnen doen, mijn spel kunnen spelen en mijzelf kunnen blijven”, was de eerste reactie van een Dilano bij Tatyana Beloy en Geraldine Kemper in de studio van Big Brother. “Ik heb er mensen leren kennen, dus ik kan niets anders zijn dan trots.”

“Ik had voor mijzelf een aantal doelen gesteld en ik heb die bijna allemaal gehaald. Alleen winnen is niet gelukt. Ik had eigenlijk gedacht dat ik het zou spelen als een harde tactische spelers, maar hoe closer ik werd met Jimmy, hoe meer ik het op gevoel ging spelen. Ik vind dit echt het ergste nu voor Jimmy, het is echt kut voor hem. Gelukkig heeft hij veel aan Tom. Maar ik hoop echt dat Jimmy wint, dus kijkers ‘stemmen op hem!’.”, besluit Dilano, waarna hij nog aangeeft Sabeau te willen bellen.

Bekijk hier het vertrek van Dilano uit Big Brother:

Big Brother is van maandag tot en met vrijdag elke avond om 22.15 uur te zien op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...